Artan

42,24 10 13:55
78,65 10 13:55
32,56 10 14:29
110,20 9.98 14:28
204,00 9.97 14:29
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 14:29
10,69 -9.94 14:29
146,70 -9.94 14:29
105,80 -8.24 14:29
332,00 -7.39 14:29
Azalan Hisseler

İşlem

5.263.341.508,45 14:29
4.435.975.695,25 14:29
4.269.709.786,20 14:29
3.862.054.404,70 14:29
3.339.977.769,56 14:29
Tüm Hisseler
Sayfa 188/926 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 7407 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. hisseanalizdeki capul grup bile senden mert cikti . o zaman dogru yada yanlis kavga edildi ancak .
    o gunden sonrada bir daha cikip ne kronta bok attilar nede yuzsuz , yilisik bir sekilde kronu cilalamaya basladilar.
    kronun sayfasina yazmadilar bile bir daha .
    ben o zamanda kron yatirimimin arkasindaydim simdide.
    sen neden akrep gibi sadece cebine gore konusuyorsun, yuzsuzluk limitsizmi civarinda?

kaldiki baska bir sitede baska birileriyle tartismanin konumuzla ne alakasi var, ordaki 10 kisinin icinde kronta mesnetsiz karalamalar yapiyorlarken sende vardinda benden kalaymi yemistin yoksa?
    Son düzenleme : Yatirimciali; 16-09-2020 saat: 01:23.

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

Vallaha günlerce tartışsanız bile hiç bir değeri yok!
    Buraya gelen yatırımcı inanın kim haklı yada haksız umrunda bile değil!
    Sayın lionnes in paylaşımları da oldukça yerinde fakat şu var!
    Bir kişi sürekli bir hisse ile ilgili görüş bildiriyor ise korkun!
    Bu 19 yıllık tecrubedir!
    Elbette bu sözüm doğru ancak birilerini tenzih ederim!
    Her zaman dedim!
    Ben akıllı adamı severim!!!
     Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    hisseanalizdeki capul grup bile senden mert cikti . o zaman dogru yada yanlis kavga edildi ancak .
    o gunden sonrada bir daha cikip ne kronta bok attilar nede yuzsuz , yilisik bir sekilde kronu cilalamaya basladilar.
    kronun sayfasina yazmadilar bile bir daha .
    ben o zamanda kron yatirimimin arkasindaydim simdide.
    sen neden akrep gibi sadece cebine gore konusuyorsun, yuzsuzluk limitsizmi civarinda?

kaldiki baska bir sitede baska birileriyle tartismanin konumuzla ne alakasi var, ordaki 10 kisinin icinde kronta mesnetsiz karalamalar yapiyorlarken sende vardinda benden kalaymi yemistin yoksa?
    SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Surada uc kisiyiz birbirimizi iyi biliriz.

kront 20 den 7 ye inerken iki sene boyunca, kagit ustunde zararlarimiz milyonu bulmusken { zerre abarti yok} , densizin biri gunde bes kerre krontu kotuleyip yatirimciyla kafa buluyordu. Kelepir fiyattan mal almak icin fiyatinin dusmesini temenni ederek bunu yaptigini farzetsek bu bile anlasilir .

Ancak, ayni sahsin simdi kront 25 , 30 liralarda iken toz pembe ruyalar gormesi ve gunde 15 kere bu ruyalari burada terennum etmesi mide bulandirici, tiksindirici.

Cebine gore konusan . cikari icin dun deveyi pire yapan sahsin bugun ayni deveyi dev gibi cilalayip sunmasina , bu ne perhiz bu ne lahana tursusu birader diyen herkesede hele sen bir sus demesine akillilik degil olsa olsa ahlak zaafiyeti deriz.
    Tabii siz burada uc gunluk oldugunuz icin sizin umurunuzun dalgaboyu ve frekansinin farkli olmasi normal.
    Son düzenleme : Yatirimciali; 16-09-2020 saat: 04:45.

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

4. Aynen sayın yatırımcıali,

Eleman diyor ki, 2 sene önce elimde vardı, kayıptaydım, ondan dolayı, burada vaveylalar kopardım, sonra sattım, covid ile beraber ümit gördüm, tekrar aldım.

Ama aslında tam öyle olmadı. Nasıl olduğunu örnekle anlatayım..

2 sene önce, bulunduğumuz mahallede, büyük bir salgında, kimimiz sevdiklerimizi kaybetmiş, hemen herkesin kolu kanadı kırılmış. Kendisinin de yakınlarını kaybettiğini iddia eden bu arkadaş da durmadan yanımıza gelip, daha da kötü olacak, daha çok kayıplar vereceksiniz, siz de kol keseceksiniz, yoksa kangren olacaksınız, hehehe, muhtar ve azalar bu işi yönetemiyor, yönetemez gibi şeyler söylüyor, onlar bu felakatin asıl sebebi diyor...Sonra mahalleyi terkediyor ama uzaktan yardıma(!) devam ediyor, hepiniz kangren olacaksınız, hehehe, ya da kol keseceksiniz.

2 sene sonra, ölenler ölmüş, sakatlar hızla iyileşmiş, mahalleye yeni dostlar gelmiş. Bu arkadaş birden bire mahalleye geri geliyor ve bu mahalle ileride şehir olacak, metropol olacak, muhtarda iş yok, yaş yetmiş ama yine de bu olacak. Gece gündüz, bölgenin nasıl önem kazandığını, bütün yolların geçiş hattında olduğunu, eğer yollar yapılmasaydı mahallenin elinde ne kadar para olacağından, diğer mahallelerin, eğer yol yapsalardı aslında ellerinde ne kadar az para kalacağından bahsediyor. Bütün dünyadaki yolların haritalarını yayınlayıp duruyor.

Bu ikinci kısım biraz yumuşak oldu sanırım Ben zaten ilk kısma takılı kaldım. O insanlar zararda iken alay edilmesi kısmına.

Bu yazdıklarımın hissenin geleceğini bir faydası yok. Zaten problemler, buraya yazınca hissenin yükseleceğini ya da düşeceğini sanmalardan kaynaklanıyor. Bazısı da, kendi yazmasa da, yazanlardan dolayı hissenin etkileneceğini sanıyor, çelişkilere sessiz kalıyor, hatta, çelişkilere itiraz edenlere çıkışıyor.

Bense, alaydan haz etmediğim gibi kalaydan da hazetmiyorum.

Bu konuda artık kibarlığı bırakıp herkese eşit davranayım: İncinmek istemiyorsan, incitme..Kırılmak istemiyorsan kırma.. Çok rahatsız oluyorsan engel koy..ama burada menfaat icabı değil de haksızlığı, beki de şarlatanlığı görmezden gelemediği için yazanların yazılarına çıkışma..Sen yükselme devrinde geldin; 2 sene boyunca yarasına tuz basılanlara, "o devir geçti, artık yaygara yapma" deyip tuz basanı dolaylı kollama..zaten hesap verme derdi olmayanı kollamak da anlamsızken, hesap verseydi bile hak tekrar alınamayacakken, bir de sen haksızlığa/zulme uğrayanın karşısında yer tutma.

5. işte asıl kaçırılan noktalardan biri bravo abi
     Alıntı Originally Posted by 51TARIMDUNYAM Yazıyı Oku
    Ne kadar çok ve boş yazışma bunlar. Hisseye de hiç yararı olmamış yani. Gene eksi kapadık ve korkunç baskıdayız. Halbuki yabancı alımı da var iken?
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. bir şey yazmayacağım sadece bir ufak ses çıkarayım ...

sess ( 2 teneke şimdi buna bile saldırır)

7. Bugün bir şeyler olacak gibi..

Çırpışlar mı, çırpınışlar mı?

İnşallah ilkidir

Yatırım tavsiyesi değildir..

8. Ironsphere ekibi bir kaç haftadır Priviledged Task Automation (PTA) üzerine yoğunlaşıyor. Malum, bu, Single Connect'in bir modülü ama anladığım kadarı ile ayrı olarak da faydalanılabiliyor.

Bugün linkedin sayfasında, PTA'in de kapsandığı Robotik İşlem Otomasyonu pazarının 2027'ye kadar yıllık ortalama %40 büyümesinin beklendiği ifade ediliyor ki inanılmaz bir artış beklentisi bu.

Elbette alt dalı olan PTA'in aynı oranda büyüyeceği gibi bir sonuç çıkarılamaz..ancak kim bilir.

PAM ürünlerinin hepsinde PTA mevcut değil ve olanlar içinde de Kron PTA en iyiler arasında. Sitede Ironsphere PTA için ödüllü demiş.

Yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 188/926 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •