Sayfa 188/1049 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by tyler001 Yazıyı Oku
    paribuyu tavsiye edebilirim. Aylık 1 milyon tl günlük ise 200 bin tl limite kadar çıkıyorlar. Bu limit bana yetmez diyorsanız btcturk aylık 500 bin ve koinim de aylık 500 bin limit belirliyor.
    Teşekkür ederim.

2.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Evet şimdi baktım da üye alımı kapalıymış. Zamanında lazım olur diye her yerden üyelik almıştım.
    Ben bu siteye üyeyim,ama burada alımla satım arasında çok fark var,hafta sonu olduğu için mi acaba?birde biraz acemi sorusu gibi olacak ama daha önce poloneix le alt coin almıştım,ama mesela altcoin veya btc dolar karşılığı satabildiğimiz yabancı site var mı? ben altcoinleri btc ye çevirip koinimde satmıştım...teşekkürler..

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ben bu siteye üyeyim,ama burada alımla satım arasında çok fark var,hafta sonu olduğu için mi acaba?birde biraz acemi sorusu gibi olacak ama daha önce poloneix le alt coin almıştım,ama mesela altcoin veya btc dolar karşılığı satabildiğimiz yabancı site var mı? ben altcoinleri btc ye çevirip koinimde satmıştım...teşekkürler..
    Bitstamp, Bitfinex, Kraken usd/altcoin paritesi olan borsalar; üçünü de kullanmadım, o nedenle güvenli olup olmadıkları ya da Türkiye'den transfer kabul edip etmedikleri konusunda bilgim yok maalesef.

4. Piyasaya arz edilmemiş daha doğrusu yeni edilecek veyahut yeni arz edilmiş Çöp Coin'leri nereden takip edebiliriz

bilgisi olan varmi?

https://www.gtcoin.co/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,244
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by mixolydiantr Yazıyı Oku
    Piyasaya arz edilmemiş daha doğrusu yeni edilecek veyahut yeni arz edilmiş Çöp Coin'leri nereden takip edebiliriz
    Çıktıktan sonra takip buradan.
    https://bitscreener.com

Buradan ise çıkacak ve çıkmış olanlar.(Kapsamlı)
    https://bitcointalk.org/index.php?board=159.0

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7. binance den başka sitelere transfer yapan varmı ? ben 20 gün önce koineks e eterium transfer ettim hala gelmedi baktığımda etherscan sitesinde bloklu görünüyor
    bu durumları bilen varmı?
    sn seçbul değerli yorumlarınızı beklerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,244
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ikisekiz Yazıyı Oku
    binance den başka sitelere transfer yapan varmı ? ben 20 gün önce koineks e eterium transfer ettim hala gelmedi baktığımda etherscan sitesinde bloklu görünüyor
    bu durumları bilen varmı?
    sn seçbul değerli yorumlarınızı beklerim.
    TX id verebilirmisiniz ? Eth transferler çok geç diye duydum ama bir bakalım.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 188/1049 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •