Sayfa 187/1049 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. Değerli arkadaşlarım.Ben Türk sitelerini aracı yapmadan doğrudan BTC veya diğer altcoinlere hangi borsadan işlem yapabilirim.Benim SWIFT masrafım fazla yok..Coin ve para trafiği ve dolaylı dertleri artırmak istemiyorum..

Bir de cebimden örneğin BINANCEe register yapamıyorum bile..registers paused gibi msg geliyor..Yani kayıtlara kapalı mı bu borsalar?

2. Arkadaşlar,hangi yerli borsayı tavsiye edersiniz aylık işlem hacmi olarak daha yüksek limit tanımlayan?

3.  Alıntı Originally Posted by mustaine Yazıyı Oku
    Electrum tabanlı Vergecoin cüzdanlar için de geçerli mi bu durum?
    Hepsi için geçerli.

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,hangi yerli borsayı tavsiye edersiniz aylık işlem hacmi olarak daha yüksek limit tanımlayan?
    paribuyu tavsiye edebilirim. Aylık 1 milyon tl günlük ise 200 bin tl limite kadar çıkıyorlar. Bu limit bana yetmez diyorsanız btcturk aylık 500 bin ve koinim de aylık 500 bin limit belirliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by cittaslow Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlarım.Ben Türk sitelerini aracı yapmadan doğrudan BTC veya diğer altcoinlere hangi borsadan işlem yapabilirim.Benim SWIFT masrafım fazla yok..Coin ve para trafiği ve dolaylı dertleri artırmak istemiyorum..

Bir de cebimden örneğin BINANCEe register yapamıyorum bile..registers paused gibi msg geliyor..Yani kayıtlara kapalı mı bu borsalar?
    https://cex.io/ ya bakabilirsiniz. Bittrex ve Binance yoğunluktan dolayı sistem iyileştirmeleri yapılana kadar üyeliklerini kapattı. Almak istediğiniz coinleri coinmarketcap.com'dan bulup, market kısmına bakın, hangi borsalarda satıldığını öğrenmiş olursunuz. Bu borsaların üyelik alımlarını kapatması biz yatırımcılar için iyi aslında, hem güven veriyor hem de yoğun talebin olduğunu gösteriyor. İlerisi için umut verici.

6.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    https://cex.io/ ya bakabilirsiniz. Bittrex ve Binance yoğunluktan dolayı sistem iyileştirmeleri yapılana kadar üyeliklerini kapattı. Almak istediğiniz coinleri coinmarketcap.com'dan bulup, market kısmına bakın, hangi borsalarda satıldığını öğrenmiş olursunuz. Bu borsaların üyelik alımlarını kapatması biz yatırımcılar için iyi aslında, hem güven veriyor hem de yoğun talebin olduğunu gösteriyor. İlerisi için umut verici.
    Cex.io bir süredir üye alımına kapalı diye biliyorum. ..

7. Birkaç gündür türk borsalarının hacklendiği ve kullanıcıların bilgilerinin çalındığı, daha kötüsü kullanıcıların sim kartlarının kopyalandığı bilgileri geliyor. Turkcell hat kullanan bir kaç kişi bu olayı doğruluyor. Borsalarda hesap açarken mail adresinizin şifresini kullanmayın, google authenticator uygulamasını aktif hale getirin. Şimdilik aynı anda banka hesapları da hacklenmeden bu tip bir risk yok gibi. Türk borsaları üye adına açılmış banka hesabı dışında başka bir isime para transferi yapmıyor. Bankayı da hacklerlerse o başka tabi.

8.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Cex.io bir süredir üye alımına kapalı diye biliyorum. ..
    Evet şimdi baktım da üye alımı kapalıymış. Zamanında lazım olur diye her yerden üyelik almıştım.

Sayfa 187/1049 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •