Sayfa 188/1200 İlkİlk ... 881381781861871881891901982382886881188 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. kallavi şirketler temettü verdikçe endeksde eksi açılıyor sabahları, aslında düşüş yok
    dün tuprs, bugün eregl, ağırlığı olan hisseler malum,

çoğu kişi biliyordur ama bilgi amaçlı yazayım dedim...

2. Yine yazayım dedim SODA-PETKM (6.27- 5.14)Elele yeni zirvelere oleeee.
    Son düzenleme : yucin; 05-04-2017 saat: 12:38.
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

3.  Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Yönetim Kurulu değişen Yunsa sabah süper bir açılış yaptı. Sankim Teknosa'da yeni uyanıyor... Yalnız bir fark var, Teknosa'da dip çalışması bitmişti... Diğer kardeşi Kısada üzebilir... Hayırlısı diyelim, tekkeyi bekleyelim... Çorba çıkarsa içeriz, çıkmazsa kısmet deriz...
    Değişiklik sonrası hisse fiyatı EMA200u hacimli kırdı. Bence artık bu seviye direnç değil destek olarak çalışacaktır. YTD

4. Hocam gelecegin kagitlari arasinda omer hocamin da belirttigi parsani nasil degerlendiriyorsunuz sizin gozunuzden..

HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    İşte cevabı zaten kendiniz vermişsiniz.Genel bir hikayesi olan temeli sağlam bir hisse olacak,trendi sürekli yükselen bir hisse olacak,nakiti ve kazancı sürekli olacak ,temettüsü ve bedelsizi düzenli olacak,kasasında nakiti hemde yabancı para cinsinden bol ve artan oranda olacak ,sektöründe katmadeğer yaratan ve tek firma olacak,ayrıca yatırımıda bu yönde katmadeğerli ürün elde edecek hemde farklı bir üründe yatırım yapacak bir şirket olacak.Süreklilik ve sabır olacak bu hissede.En önemlisi uzun vadeli ,hedefli biryatırım olacak ilk zamanların zorluğu atlatılıp maliyet düşmeye başlayınca keyifle arkanıza yaslanıp seyredeceğiniz bir hisse olacak.....
    Ağzınıza sağlık, çok güzel yazmışsınız ancak bu durumda olan çok fazla hisse de yok aslında. Aramaya devam bu durumda. Saygılar
    YTD

6.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    Yine yazayım dedim SODA-PETKM (6.27- 5.14)Elele yeni zirvelere oleeee.
    Vallahi sevgili Yucin,... Helal olsun... bu senetleri aylardir yaziyorsun, her kimildamasini grafikledin,.. en umutsuz anda bile umut kesmedin, hic bir zaman geri adim atmadin. "persistancy" iste bu... inandigi seye israr ve inat. Barrack Obama da bu karakter yapisiyla baskan olmus (kitabini okudum da),...
    Tebrik ediyorum kardesim...
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

7. Sn sacro krdmd görünümü nasil

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Slmlr Dostlar ve Sacro Hocam,

Umarim herkes saglik ve afiyettedir. Son 8 yilin en yuksek enflasyonu aciklandi dun. Sizin gazeteler yazmaya cekiniyor, ben buradan dogru haber edeyim dedim. Yani, eger faizler de bu artisa ayak uydurursa; el mecbur, buradaki temettucu hayalleri bir sureligine buzdolabina konulur. Ayrica, faiz ve anflasyon kolkola artmaya devam ederse, butun sektorler ve butun vatandaslar bunun olumsuz ekonomik etkilerini yasarlar. Umarim cok yakici ve yikici etkileri olmaz. (Bu benim ulkem ve halkim adina yaptigim dua kismidir. Sahsi beklentilerimi zaten iki yildir soyledigim icin, tekrarlamaya gerek gormedim..)

Bu arada, Petkim'deki bu beklentiniz olan 25 milyar ne cinsinden Hocam; USD mi, TL mi? Yada hisse fiyati olarak kaca denk geliyor, bizi yormadan soyleyebilirmisiniz? ;)

O kadar uzun vade bekleyecek olsaydim, ben ASELS alirdim. Petkim su anda yabanci bir sirket ve yabanci ortaklarin ne zaman gelip, ne zaman gidecekleri yada gitmek zorunda kalacaklari pek belli olmaz. Benim cocuklar 9 yasindayken almis olsaydim, su anda USD bazinda cok ciddi bir getirim olmayacakti mesela....Ama Asels alsaymisim, belki uc tane cocugun egitimi icin universite parasi cikaracakti. Gelecekte de oyle olacagini dusunuyorum, ama isin aslini ancak Cenab-i Hak bilir.

Tabii ki bunlar uzun vade beklentileri. Kisa vadede alim icin yuksek gibi geliyor bana bu rakamlar....

Saglicakla kalin,

freesky
    25 milyar TL

suanki piyasa degeri 7.5 milyar benim hedefimin 3 yada 4 te 1 i fiyatta.

suanki fiyata gore hesaplayin artik.

temettu falan onemli degil benim acimdan. önemli olan piyasa degeri.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 188/1200 İlkİlk ... 881381781861871881891901982382886881188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •