Sayfa 187/1200 İlkİlk ... 871371771851861871881891972372876871187 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Valla acikca soylemek gerekirse ben petkimi cok uzun vadeli dusunuyorum.

Oglum 7 yasinda suan.

Uniye basladiginda okutacak kadar para olsun yeter.

Hedefim uc asagi bes yukari 25 milyar piyasa degeri.

O seviyelerdede yillarca kalma bekliyorum.

Bozdurup bozdurup kullaniriz.

Allah sabır versin hepimize.

Iyi geceler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Yorumunuz için teşekkürler. Bizim beklentimiz de bu yönde, ancak grafik dahilinde teknik bir yorum mu yoksa kendi his ve düşüncelerinizden yola çıkarak mı söylediniz.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tabiki grafikle soyledim.

Aylik kapanisini cok guzel yapti mart ayinda.

Aylik ve haftalik gostergeler bunlarin hepsini destekliyor.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3.  Alıntı Originally Posted by ruzgarsorfu Yazıyı Oku
    Sn Yucin,
    soda macd indikatorune gore negatif uyumsuzluk var ama hala gidiyor. Negatif ve pozitif uyumsuzluk durumuna bakarken nasil okumak lazim?

Sent from my iPhone using hisse.net

SODA yı iyi tanımak lazım ve hissede yabancı oranı durmadan artıyor.Dolar ve Euronun iniş ve çıkışlarıda ETKİLİYEBİLİYOR HİSSEYİ ANCAK en büyük özelliği iyi bir defansif hisse oluşudur. Genelde takmaz endeksi ki endeks düşerken zirve yaptığı çok görülmüştür SODA nın.Daha farklı indikatörlerle desteklemek gerekir sadece Macd yetmez Soda da .
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

4. s.a iyi geceler beyler ne örüyonuz nasılsınız cebi modem yaptım malüm kontör gb pahalı gir çık yapıyom
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

5. Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

6.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Valla acikca soylemek gerekirse ben petkimi cok uzun vadeli dusunuyorum.

Oglum 7 yasinda suan.

Uniye basladiginda okutacak kadar para olsun yeter.

Hedefim uc asagi bes yukari 25 milyar piyasa degeri.

O seviyelerdede yillarca kalma bekliyorum.

Bozdurup bozdurup kullaniriz.

Allah sabır versin hepimize.

Iyi geceler.

Slmlr Dostlar ve Sacro Hocam,

Umarim herkes saglik ve afiyettedir. Son 8 yilin en yuksek enflasyonu aciklandi dun. Sizin gazeteler yazmaya cekiniyor, ben buradan dogru haber edeyim dedim. Yani, eger faizler de bu artisa ayak uydurursa; el mecbur, buradaki temettucu hayalleri bir sureligine buzdolabina konulur. Ayrica, faiz ve anflasyon kolkola artmaya devam ederse, butun sektorler ve butun vatandaslar bunun olumsuz ekonomik etkilerini yasarlar. Umarim cok yakici ve yikici etkileri olmaz. (Bu benim ulkem ve halkim adina yaptigim dua kismidir. Sahsi beklentilerimi zaten iki yildir soyledigim icin, tekrarlamaya gerek gormedim..)

Bu arada, Petkim'deki bu beklentiniz olan 25 milyar ne cinsinden Hocam; USD mi, TL mi? Yada hisse fiyati olarak kaca denk geliyor, bizi yormadan soyleyebilirmisiniz? ;)

O kadar uzun vade bekleyecek olsaydim, ben ASELS alirdim. Petkim su anda yabanci bir sirket ve yabanci ortaklarin ne zaman gelip, ne zaman gidecekleri yada gitmek zorunda kalacaklari pek belli olmaz. Benim cocuklar 9 yasindayken almis olsaydim, su anda USD bazinda cok ciddi bir getirim olmayacakti mesela....Ama Asels alsaymisim, belki uc tane cocugun egitimi icin universite parasi cikaracakti. Gelecekte de oyle olacagini dusunuyorum, ama isin aslini ancak Cenab-i Hak bilir.

Tabii ki bunlar uzun vade beklentileri. Kisa vadede alim icin yuksek gibi geliyor bana bu rakamlar....

Saglicakla kalin,

freesky

7.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    SODA yı iyi tanımak lazım ve hissede yabancı oranı durmadan artıyor.Dolar ve Euronun iniş ve çıkışlarıda ETKİLİYEBİLİYOR HİSSEYİ ANCAK en büyük özelliği iyi bir defansif hisse oluşudur. Genelde takmaz endeksi ki endeks düşerken zirve yaptığı çok görülmüştür SODA nın.Daha farklı indikatörlerle desteklemek gerekir sadece Macd yetmez Soda da .
    sn yucin,

Sadece SODA degil, herhangi bir hissede sadece indikatorlerle süreklilik sağlayamıyoruz.
    Ancak genel bir hikayesi olan ve temeli sağlam olanlarda İndikatörler daha cok basarılı oluyor.

Yıllardır sabit bir indikator kullanıp, sürekli uyarak al-sat denemesi testlerinde hep hüsran cıkıyor.

Nsıl yol izlesek, yorumunuz varmıdır

Saygılar

8.  Alıntı Originally Posted by yatirimci Yazıyı Oku
    sn yucin,

Sadece SODA degil, herhangi bir hissede sadece indikatorlerle süreklilik sağlayamıyoruz.
    Ancak genel bir hikayesi olan ve temeli sağlam olanlarda İndikatörler daha cok basarılı oluyor.

Yıllardır sabit bir indikator kullanıp, sürekli uyarak al-sat denemesi testlerinde hep hüsran cıkıyor.

Nsıl yol izlesek, yorumunuz varmıdır

Saygılar

İşte cevabı zaten kendiniz vermişsiniz.Genel bir hikayesi olan temeli sağlam bir hisse olacak,trendi sürekli yükselen bir hisse olacak,nakiti ve kazancı sürekli olacak ,temettüsü ve bedelsizi düzenli olacak,kasasında nakiti hemde yabancı para cinsinden bol ve artan oranda olacak ,sektöründe katmadeğer yaratan ve tek firma olacak,ayrıca yatırımıda bu yönde katmadeğerli ürün elde edecek hemde farklı bir üründe yatırım yapacak bir şirket olacak.Süreklilik ve sabır olacak bu hissede.En önemlisi uzun vadeli ,hedefli biryatırım olacak ilk zamanların zorluğu atlatılıp maliyet düşmeye başlayınca keyifle arkanıza yaslanıp seyredeceğiniz bir hisse olacak.....
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

Sayfa 187/1200 İlkİlk ... 871371771851861871881891972372876871187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •