Sayfa 188/303 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. Mohikan usta son gelişmeler ışığında EKGYO denen ocagima incir diken varant tan dolayı hisseyi hafta sonunda bir bakar mısın?şimdiden sağol.

2. merhaba sayın Mohikan. SKTAS sayabilirmisin.teşekkürler..

Ekgyo yabancı haziranda resmen maymun etmiş en çok satış yaptıkarı hisse. Thyaodaki gibi bir düzen yapabilirler. Yapı kredinin raporunu okudum duruma göre bende varantlarda pozisyon açacağım bizide normalde içeri aldılar en azından hedge amaçlı yapabilirim. Kaldıraçlı işlemler çok tehikelidir tavsiye etmem kimseye.

4. Sayın mohikan çocuğunuz için çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda şifa versin.Uygun zamanda aselsan ve odaş sayımını yaparsanız sevinirim.Şimdiden tşkler....

5. Değerli üstadım mohikan. Sayenizde ne kadar yanlış hisseler de olduğumu anladım tavsiyelerinizle kararlarima yardımcı oluyorsunuz. Vaktiniz olursa POLHO ve DOBUR sayımı yapabilirmisiniz. Emeğiniz için tesekkurler

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by dels Yazıyı Oku
    Değerli üstadım mohikan. Sayenizde ne kadar yanlış hisseler de olduğumu anladım tavsiyelerinizle kararlarima yardımcı oluyorsunuz. Vaktiniz olursa POLHO ve DOBUR sayımı yapabilirmisiniz. Emeğiniz için tesekkurler

Sn dells,

Cok sukur ki ne kadar yanllis hisselerde zaman kaybettiginizi farketmissiniz. O yuzden de su anda ulkemizin gozbebegi olan, her sene sermayesini katllayarak buyuyen, kurumsallasmis ve yatirimci dostu, bedellsiz ve temettu aiskanligi olan gercek iki tane BLUE CHIP hissesini sormussunuz: POLHO ve DOBUR . Bu isabetli tercihinizden dolayi sizi kalben kutluyorum.....

Allah muhafaza, ya Mohikan Hoca'yi taniyamamis olsaydiniz? O zaman sacma sapan, abudik gubudik hisseerde omrunuz gececek ve hem size, hem de hayalerinize yazik olacakti.

Bol sans diliyorum.

freesky

PS: Bu yaziya alakasi yok, sevdigim llaflar ollldugu icin payasiyorum: "Enayiler olmasaydi, acikgozluler ac kalirdi", "Sen esek olursan, semer vuran cok olur", "Yemeyenin malini yerler".......vs vs vs...

7. Arkadaşım ben samimi olarak en başında yanlış hisseler de olduğumu söyledim ve mohikan beyin butun yorumlarini bastan sona okudum ve 1 haftada portföyümu degistirdim.mohikan beye sorduktan sonra POLHO ve DOBUR almış değilim onlar elimde vardi. Sorup öğrenmeye çalışmak yanlış birseymi. Kinaye ye gerek yok

8. Mohikan hocam musait oldugunuzda DENGE sayımı yapabilirmisiniz?

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 188/303 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •