Sayfa 188/191 İlkİlk ... 88138178186187188189190 ... SonSon
Arama sonucu : 1523 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Böyle bir günde ıgına sıkına 20 günlüğe takıttılar.
    Yara yara gitmesi çok sugar olurdu. Ama olmadı. Ytd
    Hergun bir umut yarın başka bir umut şeklinde ilerlesekte kafi. Ytd

2. Ne oldu lenn Tatlısu samuru. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Ne olcek bu işler böyle. Bugünü yedin bakam.. ytd

4. Etilen-nafta makası haftalık bazda nafta fiyatlarındaki %4,0 azalışın etkisi ile %13,3 azalarak 208 ABD$ olarak gerçekleşmis. Ytd

5. Ne oldu şimdi yine? Gerçi bildiğimiz şeyler. Faiz indirecek Fed havası sonrası indirmeyecek kafası. Ha bir yandan petrol dellendi. Dün Tüfe bugün saat 1530 ufeye kadar uflerler. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. Kocaman bir sıfır elde var sıfır şeklinde hem hissede hem topikte... Ytd

7. Yine geldik 45 lige.. ytd

8. Gel dedin geldim Abdurrahman çavuş
    https://youtube.com/shorts/3-F55ylo-...aAYxXTGu3IZhD2
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 188/191 İlkİlk ... 88138178186187188189190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •