Sayfa 189/1006 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. ingiltere kraliçesine bağlılık yemini etmiş kişilerin ekonomi bakanlığı vs. yaptığı 3. dünya ülkelerinde, yıllarca çalışılıp biriktirilen paraların eriyip gitmesine engel olacak birilerinin devlet yönetiminde olduğunu düşünmek abestir.

arkayı sağlama almak için böyle 3. dünya ülkelerinin para birimlerini kullanmamak gerekir. çünkü böyle ülkelerin insanları sahipsizdir...

2012'den itibaren dolar/tl'nin grafiğini ve üstel regresyonla ileride alacağı değerlerin grafiğini oluşturdum. 2012 ikinci yarısında başlayan fakirleştirme süreci devam ediyor. dolar/tl değeri grafikte orta hattın +/- %10 değerleri (kırmızı ve yeşil çizgiler) içinde kalıyor. tl vadeli mevduat planları yapanların dikkatine sunarım...

grafik linkte: https://ibb.co/k1QejH

2023 hedefine ulaştığımızda hint fakirlerine dönecekmişiz gibi görünüyor...

yatırım tavsiyesi değildir.
    Son düzenleme : mdemir; 30-04-2018 saat: 17:15.

2. Mevduatçı arkadaşlara bilgi olarak bugün yaşanmış bir olayı yorumsuz sunuyorum.

Alternatifbank gösterişli reklamlarla piyasaya hızlı girdi. VOV hesapta gecelik 14,50 veriyordu. 400 küsür bin tl. gecelikte duruyorken, sadece harçlık olarak 300 tl.yi başka bankadaki kartıma eft yapmak istedim. 30 nisan 2018 pazartesi saat 11 olduğu halde internet sayfasında eft işlemini adım adım yaparken '' bugün 1 mayıs ve tatil , işlem yapılamaz '' yazıyor. Şaka mı bu dedim. 4 defa kapatıp açarak uğraştım ama hep aynı. Müşteri temsilcisini aradım. '' Ben şimdi 250 bin tl. eft yaptım '' dedi. Yahu internetten bankadan en üst limiti zaten 100 bin tl. Kısacası bugün 300 tl. yi bile veremeyen bir Alternatif. Hakikaten alternatifmiş.

3. 12 milyon emekliye yılda 2 ikramiye verilecekmiş. Ramazan ve kurban bayramları öncesi 1000 er TL. Emeklilere verilecek 24 milyar TL lik bu transfer ödemesinin direk tüketim harcaması olarak yapılacağı varsayılarak enflasyona etkisi ne olur?

4.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    12 milyon emekliye yılda 2 ikramiye verilecekmiş. Ramazan ve kurban bayramları öncesi 1000 er TL. Emeklilere verilecek 24 milyar TL lik bu transfer ödemesinin direk tüketim harcaması olarak yapılacağı varsayılarak enflasyona etkisi ne olur?
    güzel soru. hükümet verdiği ikramiye, zam vs.yi kendi cebinden vermiyor. verdiği ne varsa bir gruptan alıp diğer bir gruba veriyor. eğer aldığı grubu uyandırmadan alabilirse ve verirken de göstere göstere verirse başarılı sayılabilir, oy oranlarını arttırabilir...

örnek olarak üniversite affında 7 yılda bitiremeyenler de üniversiteyi bitirebilince üniversite mezunlarının sayısı artacak ve maaşları düşecektir.

imar "barışında", gecekonducuların evlerinin değeri artacak, kanunlara uygun ev satın almış olanların evlerinin değeri, arz arttığı için, azalacaktır.

yapılandırmayla alınmayan vergilerin faizleri, bütçeyi tutturmak için diğer vatandaşlardan tahsil edilecektir. eğer bütçe açık vermiyorsa da, vergiler düşürüleceğine vergi oranları değişmeyecektir.

5.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    güzel soru. hükümet verdiği ikramiye, zam vs.yi kendi cebinden vermiyor. verdiği ne varsa bir gruptan alıp diğer bir gruba veriyor. eğer aldığı grubu uyandırmadan alabilirse ve verirken de göstere göstere verirse başarılı sayılabilir, oy oranlarını arttırabilir...

örnek olarak üniversite affında 7 yılda bitiremeyenler de üniversiteyi bitirebilince üniversite mezunlarının sayısı artacak ve maaşları düşecektir.

imar "barışında", gecekonducuların evlerinin değeri artacak, kanunlara uygun ev satın almış olanların evlerinin değeri, arz arttığı için, azalacaktır.

yapılandırmayla alınmayan vergilerin faizleri, bütçeyi tutturmak için diğer vatandaşlardan tahsil edilecektir. eğer bütçe açık vermiyorsa da, vergiler düşürüleceğine vergi oranları değişmeyecektir.
    Bunların faturası seçimden sonra çıkar. Bütçe disiplini bozuldu hikaye mikaye kalmadı

6. Ekonomis vs degilim ancak son aylarda ki tum yeni cikan aflar,kanunlar vs nin tek sebebi o yili kurtarabilmek..

Ben 40 yillik bir firmanin basindayim..Vergi affi vs 10 yilda bir ancak olurdu.Simdi odeyen degil odemeyen karda..Zaten tl nin degeri dusuyor.3 sene 1000 tl borcu odemezseniz 3 sene sonra 1100 tl odeseniz borcunuz siliniyor..3 sene once ki 1000 tl ile 40 kilo et alinirken bugun 20 kilo alinmiyor..

Faizden basla hersey konusulmus jow dones hocam is basina.

8. oranlarda hiç oynama neden yok kaç gün oldu glp artalı,yarın şekerbankta hoşgeldin faizimiz bitiyor,tebe geçmeyi düşünüyorum.14.50 günlük veriyor,15 üstü ne zaman olur merak ediyorum.

Sayfa 189/1006 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •