Sayfa 189/581 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. Ostim Pretijden satılan mülkler ocak ayında sahiplerine teslim edildi. Bu tarihden sonra yapı kullanım izni almak için başvuru yapıldıysa belediye ve valilik bunu 30 gün içinde sonlandırması gerekir. Yapı izni alındıktan sonra muhasebeliştirme yapılacak ise
    3 aylık bilançoda kar görebilirmiyiz. 2017 Bilanço En kötüsü ise En Kötü geri de kaldı diyebilirmiyiz. Yönetim Borsadaki fiyatın en iyi reklam olduğunun farkında değiller. Hissenin pazarı yok. Yönetimin borsadaki piyasa değerine odaklanması gerekiyor. Sonuçta yapılacaklar belli. Kimse şapkadan tavşan çıkarmalarını beklemiyor. Acaba Yatırımcı ilişkilerinde oturan arkadaşlar yukarıya bilgilendirme yapıyorlarmı. Yada Bu arkadaşların piyasanın işleyişi hakkında bilgileri varmıdır.

2. artık kanaet getirdim. Bu hisse senedinde bişeyler olacak ise temel olarak değil teknik olarak olacaktır.

3. Ostim

Uzun vadeli grafiğe bakıldığı zaman sıkışmış vaziyetde. Bu tip grafiklerde mutlaka yukarı-aşagı sert hareketler olurostim.jpg

4. sayın hissesever...
    ocak 25 te muracaat yapıldıysa bu günlerde haber düşmesi lazım.
    ilk çeyrek bilançoda sermayesi kadar kar görebiliriz.
    teslimi yapılan mülk sahipleri , kiracılar ve bizde bu haberi bekliyoruz.

şayet mart sonuna İSKAN izni alınamazsa 2. çeyrek bilançoyu bekliceğiz..en kötüsü de bu olur

5. Genel beklenti Ostim prestij projesi, ama şuana kadar unite satış oranı düşük. Binyılın içinde unite satışları yükselirse şirket ancak finansal olarak rahatlar.

Şirketin bu yıl içinde ödemesi gereken finans borç 125 milyon, Şuan bunu karşılayacak alacakları ve nakiti yok. Herşey ostim prestijdeki ünite satış performansına bakar..

“Akasya yatırım†satılabilmesi şirketin finansal yapısının güçlenmesine önemli bir katkı sağlar. Ayrıca Irak’taki trafo projelerin bir an önce tamamlanıp hesapların kapatılması ve riskli işlerden uzak durulmadı gerekir.

Şirketin 40 milyon lirasının şüpheli alacak durumuna düşmesi rezalet bir durum

Genelde şirket olumlu, satılan ünitelerin teslimatı ile kar göstermesi olumlu tepki oluşturabilir ama şirkrtin finansal yapısını iyileştirecek ve yüksek flnasal giderleri ortadan kaldıracak kaynak oluşturmadıkta, bilançoda görünen karlara tepki beklendiği gibi olmayabilir

6. ostim prestijden 115 milyon tl gelir bekleniyor-kasasında 15 milyon nakiti var- ayrıca 150 dolayında işyerinden kira geliri var...bir sürü gayrımenkul stoğu var...
    isterse borçlarını kapatabilir. zaten bir kısmını kapatacak.diger boçlarınıda yeniden yapılandırıp kira gelirleri ile ödemeyi planlıyor.
    ayrıca ostim prestijin satışları şuanda %41 değil yarıyı bulmuş durumda.satılmayanlar kiraya verilecektir.
    nasıl bir yol haritası çizileceği genel kuruldan sonra netlik kazanacaktır...

7. Sen niye borsaya geldin.seni allayıp pullayıp halka arz edenleri dar ağacında asmak lazım.bu milletin bu soyg unculardan çektiği nedir.o taraftan bakınca ky soyulacak kaz gibi mi görünüyor

8. Ostim iyice sıkıştı. Mutlaka biryere doğru kırılma yaşıyacaktır. İnsallah aşağı doğru olmaz

Sayfa 189/581 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •