Sayfa 189/429 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1.  Alıntı Originally Posted by ARTEMİS Yazıyı Oku
    Ne açığı ?b gurubunda açıkmı var ben bilmiyorum?
    http://www.borsaistanbul.com/veriler...asasi-verileri adresinden aldığım bilgi bu yönde sayın artemis.
    işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."

2. Ky nabzini ölçen mynete yorumlara bir bakın Tavanlar ucacaklar Ky işte bu moddayken ( Hisse cikacak sebep? Brutten cikacak!! Veri yok kriter yok ucuz mu pahali mi yok) batariz. Hisse zaten 1 tl den galiple 5 yapmıştı!. Genelde çıktığı yere yakın geliyor. Bu dünkü girenleri ne zaman doker kaca kadar indirir de doker bilmiyirum isteseler gecen hafta alim firsati vermezlerdi kanimca. Dun o kadar mal dağıttılar cikarma niyetleri yakin degil bemce. Yine de umarim...umur fakirin...

3. Patates......
    Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...AMİN.

4. Severim,,,,
    Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...AMİN.

5.  Alıntı Originally Posted by ARTEMİS Yazıyı Oku
    Severim,,,,
    derdin ne ? psikolojisi bozuk beyinsizce şeyler yazıyorsun. fena patlarım sana kaşınma burada kaşıntın var belli ben çok güzel kaşırım

6.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    derdin ne ? Psikolojisi bozuk beyinsizce şeyler yazıyorsun. Fena patlarım sana kaşınma burada kaşıntın var belli ben çok güzel kaşırım
    sakin ol şampiyon patates seviyoruz dedik sadece))

7. Adamın elinde mal yokaçığa basıyor sanırım
    tam bir pislik adam

8.  Alıntı Originally Posted by Cyclone. Yazıyı Oku
    Adamın elinde mal yokaçığa basıyor sanırım
    tam bir pislik adam
    Yine metromu veriyo??

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 189/429 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •