Bu hissede günlük hareketlere takılmamak lazım. Sektör, pandemi şartları ve döviz bazlı iş yapmasını dikkate aldığımızda bu fiyatlar hayal olacak.
Bu hissede günlük hareketlere takılmamak lazım. Sektör, pandemi şartları ve döviz bazlı iş yapmasını dikkate aldığımızda bu fiyatlar hayal olacak.
Cari SPK mevzuatı çerçevesinde, asla yatırım tavsiyesi değildir.
Kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz. LUKIANOS
Yine 26,60 dan döndü. Gaz müjdesindeki gibi. İnşallah 25 lerin altını bir daha görmez
Underground üstad terk mi ettin bizi(. Bi pasta paylaşabilir misin müsaitsen
Hocam mesleki olarak aşırı yoğun bir döneme girdim. Bundan ötürü de diğer hisselerimi satıp portföüyün yarısını natene çevirdim geçen hafta. Nasıl olsa gidecekti şu dönem takipte edemediğim için kafam rahat olsun istedim.
İzninizle akşam uygun vakitte hem dünün hem bugünün pastasını ve diğer verilerini paylaşabiliirm. Bol kazançlarımız olsun hep birlikte inşallah.
Herkes çalı arkasından mı takip ediyor?Görünüşe göre onay bu hafta geliyor..
Yatırım tavsiyesi değildir..
Tavnımız hayırlı, uğurlu olsun
Yatırım tavsiyesi değildir..
Bugünü görecek miydik. Herkesi bıktırdı. Tavana gitti ama hala şüpheli olanlar vardır. Milyonlarca euro luk yurt dışı bağlantısına bile yeterli tepkiyi veremeyen kağıt. İnşallah halka arzın netleşmesiyle bizi biraz mutlu eder.
Not: alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik bitmeyen bir küçük yatırımcı muhabbetidir
Yer İmleri