Sayfa 189/985 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Viop - XVII

remdevisir ve dornoz alfa yardımcı ilaçlar...yani destek tedavisi..

2. Bu çocuk zeki gibi , biyografisini okudum bu genç yaşta prof olmuş ...... İç hastalıkları profesörü buldukları aşı % 100 etkili olsun inşallah telif hakkı felan Türkiyeye iyi para girişi olur.Dünyanın 1 numaralı ülkesi oluruz.Fakat şunu da belirteyim arkadaşlar burası bir gerçek ilaç konusunda dünyada ileri seviler ülkelerin arasında ilk 5 e gireriz.

Screenshot_2.jpg

Sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile heyecanlandıran Ovalı, "1 aydır laboratuvarda çalıştığımız bir ilacın ismini 23 Nisan'da açıklayacaktık ancak o kadar etkili duruyor ki insanların hayatını kurtarabilir. İnsanların hayatından gün çalmak istemedik. Acilen Dornaz alfa hastaların tedavisinde klinik testlere alınmalı. Kahramanlarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullandı

https://www.milliyet.com.tr/

3. Cümleten bol kazançlar diler iyi vuruşmalar dilerim seansta

Bakalım yabancı spot tarafın da ne yapacak spotu kim alacak kim satacak

Bugün de para çıkışı olacak mı ?

Vs vs
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4. Trabzon Spor Ve Pegasus rallimizde

Dün Trabzon da tabandaydı

Pegasus ta bunlar bugün ne olacak izlemedeyiz

Elimde olan Tübraşa gelen giden yükleniyor bugün de yüklenecekler mi bakacağız ve diğer elimde olan Uşak seramik dün endeks üstü getiri de idi bugün tavan çeker mi die izlemedeyiz .

https://www.washingtonpost.com/busin...rug-treatment/
    Here are the drugs that could treat coronavirus. But don’t expect a silver bullet.
    Despite Trump’s boosterism, there are no treatments ready to fight covid-19

gündemdeki ilaçlar ile ilgili en son yazı..

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Trabzon Spor Ve Pegasus rallimizde

Dün Trabzon da tabandaydı

Pegasus ta bunlar bugün ne olacak izlemedeyiz

Elimde olan Tübraşa gelen giden yükleniyor bugün de yüklenecekler mi bakacağız ve diğer elimde olan Uşak seramik dün endeks üstü getiri de idi bugün tavan çeker mi die izlemedeyiz .
    Artık ufakta olsa bir trend e giriyoz sanki
    Kimsenin o tarz işlemlere ihtiyacı olmaz
    Herkes sağlam sağlam olanları alır oturur aşağı
    Aksine düşünüp, Düşüş bekliyende şortlar Durur heralde Yok şura peak ti vs
    Yatırım tavsiyesi değildir

7. Baska bir sitenin forumda acayip bayram havası var. sabah açılış fiyatından nasıl alabilirim diye soranı mı ararsın. bugün 102.000 olacak diyeni mi. Çok cabuk inanıyoruz manipulasyonlara. Prof Ovalı hoca ilacı buldum diyor, aynı gün ABDli bir şirkette ilacı buldum diyor. bunun üzerine manipulatörlerin kralı ekonomiyi 3 aşamalı açalım diyor.

8.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Baska bir sitenin forumda acayip bayram havası var. sabah açılış fiyatından nasıl alabilirim diye soranı mı ararsın. bugün 102.000 olacak diyeni mi. Çok cabuk inanıyoruz manipulasyonlara. Prof Ovalı hoca ilacı buldum diyor, aynı gün ABDli bir şirkette ilacı buldum diyor. bunun üzerine manipulatörlerin kralı ekonomiyi 3 aşamalı açalım diyor.
    Abe onlar biz ky nin işi değil be abe
    Onnar py nin işi
    Py naapsın borsadaki portfoyu iyice şişirip anakdar deliğinden garıyı gız göstettirip portfoyu yabancıya kakalama peşinde
    Yabancı py de naapıyo yatıyo pusuya borsaya kote olmamış ciddi yüz milyon dolarlık fabrikayı nası punduna getiremde 30 a düşürem derdinde ama tabe realitede Biz ky yiz be abem o py ne dalga yaratıyosa ona odaklancaz işte ötesi mi var
    Yatırım tavsiye değil

Sayfa 189/985 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •