Sayfa 189/333 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

20 Kasım 2024>>>> 99,70.-TL.
    11 Aralık 2024>>>>120,50.-TL.
    23 Aralık 2024>>>>107,30.-TL.
    ...

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Allem etti gallem etti,yine kırmızı kapatmayı başardı.106.67 ye dokunmadan rahat edemeyecek.
    Umarım rahatlar artık....yine de endeks önemli...
    ...

Haftasonu yapılacak olan olağanüstü GK’ya katılacak olan var mı?
    Yatırım tavsiyesi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Herkese selamlar....
    Acemi teknikçi olarak çizdiğim dolar bazlı haftalık endeks grafiğinde 290-296 dolar arasında bir yerde direnç görünüyor....
    Oralara varması 2-3 hafta sürse 26 Aralık Merkez Bankası toplantısına denk gelir....
    Oradan çıkacak karara göre 290-296 arasında bulunan direnci ya deler geçeriz ya da ordan döneriz....
    Şimdilik momentum olsun RSI olsun hacim olsun yükselişi destekliyor....
    Hadi bakalım neylerse mevlam güzel eyler....

Saygılar/Başarılar.....
    Herkese selamlar....

2 öngörü de bulunmuştum;biri yarım yamalak tuttu,diğeri cortladı....

İlk öngörüm yukarıdaki 05/12/2024 tarihli....
    Dolar bazlı endeksin 290-296 arasında bir yerde soluklanacağını tahmin etmişdim,295 ü gördü,bunu tutturduk,oradan aşağıya süzülmeye başladı....
    05 Aralık da öngörümde, 2-3 hafta da (yani merkez bankası kararına kadar) 295 i görür diye tahmin ederken 3-4 günde görünce ,birincisi zamanlamadan yattı öngörümüz,ikincisi endeksin hızının gazına gelip endeksin 300 dolar ve yukarısından görüp ordan dönüp 295 lerde merkez bankası kararını bekleyeceği şeklinde öngörümüzü güncellemiştik,mıçtık...
    Dolayısıyla Ülker öngörümüz tümden yattı,onu da bulup paylaşayım sizlerle...
    Yanlış öngörlerimi paylaşmaktan hiç gocunmuyorum,neden gocunayım ki?
    İnsanız sonuçta....
    Ayrıca görüşlerimi de kimseye dikte etmeye çalışmıyorum....

Saygılar/Başarılar....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by Perfectworld Yazıyı Oku
    Haftasonu yapılacak olan olağanüstü GK’ya katılacak olan var mı?
    **patronlar katılmıyor, ekmek parası peşinde koşan emir kullarını ne kadar sıkıştırabilirsin ki?

**siz katılmayı düşünüyorsunuz, soracağınız bir soru konu var mı?...genel kurullarda gündem dışı soru sorulmaz, gündem kapandıktan sonraki sorulara genel geçer, sade suya tirit cevaplar alınır.

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Endeks ve Ülker için baz senaryom şu bakalım tutacak mı?;Endeks dolar haftalık da 296 ı delip geçecek ama 296 a tekrar onay almaya gelecek,gelirken de hacim düşecek,296 dan onay alan endeks yükselen hacimlerle yukarıları hedefleyecek....
    Eş zamanlı olarak Ülker de 122-125 leri delip geçecek ama buralara tekrar onay almaya gelecek,bu arada zaten düşmekte olan hacim iyice kuruyacak 122-125 arası bir yerlerden onay alan Ülker güçlenen hacimle yukalarıları hedefleyecek....

Asla yatırım tavsiyesi değildir....

Saygılar/Başarılar
    Tümden cortladığım öngörümde bu.....
    05/12/2024 de endeks dolar bazlı 290-296 ya gidebilir deyip 4 gün sonra görünce gaza gelip 09/12/2024 de yukarıda ki yeni öngörümü(güncellmesini) paylaşmışdım....
    Ne endeks,ne de Ülker tuttu...
    Endeks 295 den aşağıya süzülünce (yuvarlanınca mı demeliydim yoksa?) düşmek için dünden hevesli olan Ülker 105 lere geliverdi....
    122-125 arasının önemli bir nokta olduğu belli idi ama endeksin 1 haftalık performansına bakıp endeks ile beraber buda bu direnci geçer ,sonra dönüp onay alır demiştim ama olmadı.....

RESMEN CORTLADIK....

Neyse sağlık olsun.....

Saygılar/Başarılar....

7. Şimdi yeni öngörümüzü paylaşalım,bakalım tutacak mı?

Senaryo1;Merkez Bankası faizi indirir,dolayısıyla dolar bazlı endeks için bugün kü değer 273,ve buralar diptir....
    Burdan deper....

Senaryo2:Merkez bankası faizi indirmez,neticede endeks 245 leri test eder.....

Sn Tengri Han sen hangi senaryoya daha yakınsın diye soracak olursanız;Ben faiz indirecek diyen tayfadanım....
    Dolayısıyla yarın gün içi gelişmelere bakıp Ülker takviyesi yapmayı düşünüyorum...
    Aslında buna gelene kadar çok daha güçlü tepki verecekler illa ki vardır ama Ülker ci olduk bir kere....

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

Saygılar/Başarılar.....

Alıntı Originally Posted by smry28 Yazıyı Oku
    **patronlar katılmıyor, ekmek parası peşinde koşan emir kullarını ne kadar sıkıştırabilirsin ki?

**siz katılmayı düşünüyorsunuz, soracağınız bir soru konu var mı?...genel kurullarda gündem dışı soru sorulmaz, gündem kapandıktan sonraki sorulara genel geçer, sade suya tirit cevaplar alınır.
    Tamamen Yatırımcı İlişkilerinin tutumu ile ilgili bir durum bu.
    İsterlerse yanıt verirler istemezlerse çok konuşup hiç yanıt vermezler.
    Buradan kendi kendimize sorular sorup yanıt vermektense GK’da gündem yapmak daha kolay ve mantıklı.
    Katıldığım başka GK’larda soru yanıt başlıklarının dışındaki zamanlarda edilen sohbetlerden de bilgi aldığım oldu.
    Özetle denemeden bilemeyiz artık bende de fazlasıyla oluşan önyargılar belki kırılır belki perçinlenir.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 189/333 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •