Sayfa 189/190 İlkİlk ... 89139179187188189190 SonSon
Arama sonucu : 1520 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Etilen-nafta makası haftalık bazda nafta fiyatlarındaki %4,0 azalışın etkisi ile %13,3 azalarak 208 ABD$ olarak gerçekleşmis. Ytd
    Bir şirketin faaliyet karlılığı ve faaliyetindeki iyileşme sadece buna mı bağlıdır, yada başka şekilde sorayım : "İyi bir yönetici ve yönetim stratejisi, güveni tesis eden iyi bir yönetim böyle durumlarda etkili değilmidir ? . Yarın bu marj çok olumlu bir şekilde değişim gösterdiğinde, yatırımcısına tek bir olumlu cümle dahi kurmayan bu yönetim, şirketin karlılığında biz etkili olduk mu diyecek, yoksa tam tersini mi ? Asıl soru bu.

Halka açık bir şirkette, yatımcısına tek bir olumlu cümle kurmayan, sorularına TV kanallarında cevap vermeyen bir yönetim olur mu ?

y.t.d.

2. Mutat haftalık paylaşımlar. Paylaşmam bir daha sıkıntı olmasın aman diyim. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Diğer hisseler ralli yaptıkları kısmı geri vermediler, ama ralliye katılmayan bunun gibiler maalesef durum ortada dedirttiler.
    Sayfa 181 toplantı sonrası durumun teyitlenmesi mi gerçelleşiyor. Acaba... Karşılıklı danışıklı dövüş. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Salim Hc ne der acaba bu hareketlere, daha doğrusu hareket etmemelere. Ytd

5. Ortalamalarin üstünde tuttular endeks ve giden hisseler ile birlikte. Millette o gidenlere giremeyince haliyle gitmeyenlere girdiler. Hoop aşağı saliverdiler, muhtemelen mali verdiler yine diyecem ama gunicinde yatırım fonları satıcılı gösterilirken kapanış sonrasında alıcı oluvermiş. Enteresan gerçekten. Neye varilmak ne yapılmak ne gösterilmek istenmekte.
    Sonuç hissenin fiyatı düştü tabi. Neticeye bakınca.. ytd

6. Hatice değil netice önemli olduğu için, mali almış gibi gösterip vermişler derim.
    Hatice yarın yine değişebilir ama netice önemli olur her daim.
    Bizde mali topluyorlar diye sevinekk.. ytd

7. Gün içinde yaptıkları gibi, bir anda bir akşam farklı olabilir.gunici fark toplam kısmı bugün 50000 alış, yatırım fonları da tam tersine satıcılı idi.
    Bazı günler deniz alış vs satış gösteriliyor.
    Aslında bu da yanlış değil mi? Yatırımcıyı yanıltmaya yönelik olmuyor mu?
    Mesela toplantıda bunlarida gündeme getirebilirlermis, tabi bu durumları spkda görebilir diye düşünüyorum.. ytd

8. Elimde başka şirket hisselerinde var, ama bu tip seylerin olduğunu görmedim diyebilirim. Ha göstere göstere yapmiyorlardir belki ama göstere göstere yapılması yanıltıcı olmaz mı? Herhalukarda kilit tabiki. Ytd

Sayfa 189/190 İlkİlk ... 89139179187188189190 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •