Sayfa 19/247 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 1974 madde; 145 - 152 arası.

Konu: DENCM - Denizli Cam

1.  Alıntı Originally Posted by shahzada Yazıyı Oku
    Keske referandumdan 2 3 gun onceye kadar alsaydiniz..O gunden bugune hisse yuzde 12 13 arttı.ama bilanço iyi gelirse daha da artar
    E gelmez diyor herkes.İş zararın kokusunu erken haber alıp bastı da diyen var.Grafiğide hiç iç açıcı değil. 12.20 de çelikten duvar örülü.

2.  Alıntı Originally Posted by AK GANDALF Yazıyı Oku
    E gelmez diyor herkes.İş zararın kokusunu erken haber alıp bastı da diyen var.Grafiğide hiç iç açıcı değil. 12.20 de çelikten duvar örülü.
    Zarar edeceğini nerden anladınız ki?ben zarar edeceğini düşünmüyorum kutponun.

3.  Alıntı Originally Posted by shahzada Yazıyı Oku
    Zarar edeceğini nerden anladınız ki?ben zarar edeceğini düşünmüyorum kutponun.
    Pirim ben dencm dan bahsetmek istemiştim.Kutpo ülkemizin dünyadaki gururudur..Bu millete saç baş yoldurtan dipsiz bu kağıtla kutpo yu karıştıran evin yolunu zor bulur.
    Kızacaklar gidin kutpoya yazın diye ama konu konuyu açtı iş buaralara geldi.

DENCM Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1.758.498

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Bilanço şöyle bir göz attım. Kahrolmamak elde değil.

Pazarlama gideri 1.075.800 TL gerçekleşmiş. Satışın büyük bir bölümü grup şirketlerine yapılıyorsa bu kadarlık bir harcama nasıl açıklanabilir. Alıcı zaten hazır. Daha neyi pazarlıyor?

İlişkili taraflardan alacaklar: Paşabahçe Cam'dan: 7.938.335 TL
    İlişkili taraflara diğer borçlar: Şişe Cam'a : 33.087.212 TL

Yani bağlı olduğumuz Paşabahçe Cam (babamız) bize olan borcunu ödemediği için biz de gidip onun babasından (yani dedemizden) aylık %1,8 ort. ile borçlanıyoruz. Ki bu oran 2016/12'de %0,9 imiş. Yani faiz yükü 2 kat artmış. Basit faiz oranı ile yıllık %21,6, ki bileşiği hiç saymıyorum.

Paşabahçe den alacağını tahsil edemediği için bu alacak karşısında ne kadar faiz ödediniz?

Kaynak: https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/604328 (dip not 37)

Sonuç olarak ne söylenebilir ki. Birey olarak haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Yönetime sesleniyorum. Elinizi vicdanınıza koyun ve cevap verin. Şirketi iyi yönettiğinize inanıyor musunuz?

Şirketin başına beni geçirin. Size söz veriyorum 3 ay içerisinde bu şirketi kara geçirmezsem namerdim. Kaybedilen bir 3 ay daha.

Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Ekim 2016 da kasım ayında bölünme var diye yazan forumdaşa tabanlardan selam olsun

7. Gunaydin Arkadaslar,

2017 yilina ait ilk bilancomuz geldi. Yine zarar

Sahsen bilanconun bu hissede benim icin bir gosterge olmaktan ciktigini daha once belirtmistim.

Pasabahce Cam Sanayi A.S birleserek halka arzindan baska bir ihtimali beklemiyorum. Bu surede bedelli - bedelsiz sermaye arttirimi yaparlar, yapmazlar, acikcasi onunda pek bir anlami yok benim icin. Zaten kayitli sermaye tavani % 25 artti yani cok buyuk oz sermaye hedeflemediklerini dusunuyorum.

Bilanco ile uzuldugum tek bir konu var; birileri oturup, mesai harcayip faaliyet raporuna ABD ekonomisinde sunlar oldu, bunlar oldu, Avrupa bolgesi boyle buyudu boyle kuculdu, Rusya ekonomisi, BRIC ulkeleri, Brexit etkisi...vs vs bayagi rapor yaziyorlar. Bu insanlarin emeklerine yazik Raporu gorseniz bir ekonomi dergisinin editorleri hazirlamis sanki. Gerci bunu da tum cam grubu icin yapiyor olabilirler...

Simdi cikan Nude markasi ile Denizli Cam in satislarinin dusmesinin paralel oldugunu dusunuyorum. Zaten Nude gelirleri tam olarak Denizli Cam a yazmiyor. Ayri bir marka olarak tutuluyor Sisecam ve Pasabahce altinda. Zaten Genel mudurleri de bu markayi dunya capinda duyurmaya Denizli Cam in butcesi yetmez vs vs anlatmisti.

Yanliz firma yetkililerinin gozden kacirdiklari bir husus var. Ingilizce "sweat equity" dedikleri kavram. Yani alin teri... Alin terinin Nude de katkisi ne, orani ne?? Bunu dusunmedikleri asikar.. Olaya sadece maddiyat boyutlu baktiklari net.

O alin teri birikir, birikir...

Genel kurul a katilan arkadaslarla beraber dinledik.. Kendileri yine bildiklerini soylediler. Yani oyle bir genel kuruldu kanimca. Vermek istedikleri mesajlari akillarinca verdiler

Hani yari otomatik makine almislardi da kar etmeyi bekliyorlardi artik

Enerji maliyetlerinin ne kadar dustugu ortada, ihracat yapan firmalara usd - eur kurunun ne kadar yaradigi ortada.. Ah sayin ilgililer ah.. Surada oturup sizlere yazmak bile zaman kaybi ama arada 3 - 5 degerli arkadas oldugunun dusunuyorum.

Simdi gelelim sahsi beklentime; birlesme ihtimalini dusunuyorum ve firmanin piyasa degerine guluyorum...

"inanin cocuklar, cocuklar inanin" tezahurati geliyor nedense aklima

Degerli ilgililer ve onlara buralardan bilgi tasiyan zeki arkadaslar;

Bu hisseyi bu sekilde baskilayamazsiniz ". Oyle 2 - 3 showmen i aralara sokup da kimseyi etkileyemezsiniz.

Altin camura dusse de altindir...

Zaman nedir? Gollom un deyisi ile;

Bu şey yalayıp yutar her şeyi
    Kuşları, hayvanları, ağaçları, çiçekleri
    Çiğner demiri, ısırır çeliği
    Sert taşları öğütür yemek gibi
    Katleder kralı harabeye çevirir kenti
    Ve yüce dağları devirir geçer. "

"-Zaman!-"

Zamanlarinizi verimli islere ayirin

Sayfa 19/247 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri