Sayfa 19/323 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    şiiir gibisin saygılar

2. Sn mohikan müsait olduğunuzda kozaa ve ekgyo bakabilirmisiniz şimdiden çok teşşekkürler..

3.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Hoşbulduk arkadaşlar. Hayata dönebilmek adına ve hobi olarak devam edeceğimiz bu sayfalarda elimden geldiği kadar sizleri cevaplamaya çalışacağım.

Ancak Elliot sayımında etiketleme işi zaman alıyor. Bu yüzden daha basit bir etiketleme sistemi üzerinde çalışıyorum.

Dalga sayısı kadar rakam vermek gibi. Örneğin 12 dalgalık trendin dalgalarına 1'den 12'ye kadar numara vermek gibi.

Ya da etiketli grafik atamasak da teorik olarak yazmak...Yeni zirve veya dip hedefleri gibi...
    Şu an nekadar sevindiğimi anlatamam ama ilk yazmam gereken öncelikli olarak ebediyete uğurladığımız biricik yavrumuz için başınız sağ olsun o mesajınızdan sonra bir daha topiğe gitmek istemedim hiç gerek te yoktu hiç görmediğim tanımadığım sizin ve can cağzınız için yaşamış olduğunuz üzüntüyü tam ciğerimde hissettim bilesiniz
    gelelim sevindiğim diye yazdığım kısma sizi yine okumaktan duyduğum mutluluktur sevincim hoş geldiniz safalar getirdiniz varlığınız çok büyük mutluluk veriyor sizi takip etmekte yazdıklarınızı ve yorumlarınızı okumaktan onur gurur duyarım sn mohikan

4. Hayırlı günler krdmd

5. Sn, Mohikan
    Pegasus için yorumunuz

6. Sn Mohikan merhaba,
    Sizi ve yazılarınızı bugün takip etmeye başladım. Öncelikle başınız sağolsun. Allahım sizlere sabırlar verir inşallah.
    Müsait zamanınızda NTHOL inceleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

7. Sayın hocam bilmiyordum kusura bakmayın rabbim mekanını cennet eylesin sizlere de sabır versin...

8. Üstadım emeğinize sağlık. ATLAS daha önce sayılmadı galiba. Bakabilirseniz sevinirim. Saygılarımı sunuyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 19/323 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •