Sayfa 19/364 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 2908 madde; 145 - 152 arası.

Konu: ENKAI - Enka İnşaat

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by vicont Yazıyı Oku
    ne kadar bedelsiz veriyor?
    net %10,8132 kar payı + %9,52014 bedelsiz veriyor

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/594988

2. Bedelsiz

Alıntı Originally Posted by biologist Yazıyı Oku
    net %10,8132 kar payı + %9,52014 bedelsiz veriyor

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/594988
    Temettü ile bedelsiz aynı tarihtemi(19-4-2017) geçecek.Teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by Sistez Yazıyı Oku
    Temettü ile bedelsiz aynı tarihtemi(19-4-2017) geçecek.Teşekkürler
    Kap'ta kar payi ve bedelsiz ayni bildiri icerisinde görünüyor ve bedelsiz icin ayrica bir tarih belirtilmemis.
    Anladigim kadariyla ikisi ayni anda yatacak onceki mesajda vermis oldugum linke tiklarsaniz goreceksiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by biologist Yazıyı Oku
    Kap'ta kar payi ve bedelsiz ayni bildiri icerisinde görünüyor ve bedelsiz icin ayrica bir tarih belirtilmemis.
    Anladigim kadariyla ikisi ayni anda yatacak onceki mesajda vermis oldugum linke tiklarsaniz goreceksiniz.
    Yarın sadece kar payı verilecek.

Bedelsiz için SPK ya başvuru yapıldı, ama henüz izin yazısı gelmedi. Genelde Mayıs, nadiren Haziran başı bedelsiz yapar.

Yarın ki açılış fiyatımız 5.91.

Saygılar...

5.  Alıntı Originally Posted by deti Yazıyı Oku
    Yarın sadece kar payı verilecek.

Bedelsiz için SPK ya başvuru yapıldı, ama henüz izin yazısı gelmedi. Genelde Mayıs, nadiren Haziran başı bedelsiz yapar.

Yarın ki açılış fiyatımız 5.91.

Saygılar...
    ben de bedelsiz ve temettünün aynı zamanda yatacağını zannettim kap bildiriminde...

6.  Alıntı Originally Posted by rockwell Yazıyı Oku
    Malum referandum durumu yüzünden bence bu seviyelerde geziyor.Ben referandum öncesi cuma günü 6.01'den almıştım.Önümüzdeki günlerdeki gelişmeler ne olacak ona bakacağım.ancak enka sağlam şirkettir.illa ki çorba çıkar buradan...

Y:T:D
    sanirim haklisiniz hocam çünkü dikkatimi ceken birsey var bugün malum sitenin anlik olarak en cok izlenen hisseler listesine hiç girmedi kimsenin haberi bile yok sessiz sedasız 18 milyon islem hacmi yapti. bu durum hisseyi birilerinin dikkat cekmeden toplamasi anlamina geliyor ise bizim icin iyi haberdir.
    Çünkü o malum sitede sahte izlemeyle hisseler en çok izlenenler listesine sokuluyor yukselecek izlenimi verip hisse satiyorlar 2 3 gun % 5 6 yapip en son yığıp kaçıyorlar yorum sayfalari ve forumlar aglama duvarina dönüyor. Yükselecek olan hisseyi bile bile kaptirirmi adamlar dusunmek lazim !!!
    Bugünkü sessiz sedasiz yapilan 18 milyon islem hacmine bu açıdan bakarsak umit verici olarak yorumlanabilir.
    Tamamen kendi görüş ve düşüncelerimdir asla yatırım tavsiyesi değildir.

7. Arkadaşlar ben dün 5.96 dan enka hissesi aldım bugün 5.91 e falan düşer diyorsunuz. Hem temettüyü alıp hem de bu düşüşten kurtulmanın bir yolu var mı? Siz nasıl yapıyorsunuz temettü de ?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Benim Enka hissem portföyde görünmüyor. Satmadım da uçmadı ya

Sayfa 19/364 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •