Sayfa 19/50 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
Arama sonucu : 396 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Bitcoinde Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    ...quantum bilgisayarlarin cikip, çıkmadığından nasil emin olacagiz.. su anda 1ay içinde marsa gidecek olan uzay gemisi tejnolojisi tamamlanmak uzere. diji turk belgesel kanallari.. dunyanin bir yarısının yontma tas devri yaşadığının belgeselleriyle dolu
    haha komikti
    daha aya gidemediler marsa nasıl gidecekler
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,215
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    haha komikti
    daha aya gidemediler marsa nasıl gidecekler
    Ben teleskopla bakınca Lunar Lander ın ayda kalan parçasını, rover ın izlerini görebiliyorum ama ?

Şu olmuş olabilir. Aya gidildi ama bir kaç gidiş propaganda olabilir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,215
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    Bitcoin i 30 centten piyasaya sürüp toplayanlar kimler sonra 10 bin doların üstüne çıktıktan sonra birden pazarlama başladı?
    .
    Bitcoin piyasaya sürülmez. Üretilir. Ve Üretimi kısıtlıdır. Sonsuz değildir.

Bir diğeri BTC para etmez iken üretimin neredeyse yarısı geçildi. O günlerde hiç bir toplayıcı yoktu bir kaç genç kendi arasında futbol topu gibi oynadı. Eğlendi. Eski cüzdanlara bakınca En az 5 Milyon coin sanki sonsuza dek oradan kımıldamayacak şekilde duruyor.

Çünkü o gençler ya forma attılar ya sattılar pc lerini.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4. bitcoin yükselir mi yükselmez mi bilemem. belki 1 milyon dolar olur.. ama sonu kötüdür. lale çılgınlığı bunun yanında solda sıfır kalacak büyük ihtimal.

5.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    http://bedavabitcoin.club/bit-it-kre...in-satin-alma/
    .... Anında kredi kartıyla bitcoin alıp Türkiyedeki borsalarla uğraşmak istemiyorum diyorsanız, tam size göre bir site...
    Siz denediniz mi güven açısından bir sıkıntı varmı ?

6.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    http://bedavabitcoin.club/bit-it-kre...in-satin-alma/
    .... Anında kredi kartıyla bitcoin alıp Türkiyedeki borsalarla uğraşmak istemiyorum diyorsanız, tam size göre bir site...
    İnanılmaz pahalıya geliyor ...Kredi kartına %6,9 komisyon alıyor üzerine birde 0,001 btc gönderirken kesiyor.. Wow wow wow

7.  Alıntı Originally Posted by Orhan AKDOĞAN Yazıyı Oku
    diyaneti eleştirmek pek doğru değil bu konuda. gerçi ne söylendiğinden ziyade kimin söylediğine bakılan topraklarda yaşıyoruz.
    en ilginç olanı da eleştirenlerin genelde diyanetin hitap etmediği kişiler olması. Diyanet bunu fetvaya itibar eden müslümanlar için söylüyor. Diğer kişileri ilgilendiren bir konu değil bu.
    Diyanet konunun uzmanı değil. Bu konuda devlete yada uzmanların görüşlerine bakıyorlar.
    Devlet ve uzmanlar aldanma ve aldatma riski ileri düzeyde diyor.
    Bunu hem Türkiye yetkilileri, hemde pek çok ülke söyledi mi? söyledi.
    Konu para ise uzmanlar kimlerdir? iktisatçılar. Onlarında büyük çoğunluğu aynı şeyi söylüyor.
    işte bir örnek,
    https://www.bilgeyatirimci.com/2017/...-adim-bitcoin/
    https://www.bilgeyatirimci.com/2017/...reye-kadar-ii/

ciddi belirsizlikler taşıyan, aldanma ve aldatma riski olan bir şeyin "para" olarak kabülü caiz değildir diyor diyanet.
    Eğer bir gün bu durum değişirse, yani devletler bunu resmen kabullenir ve riskler ortadan kalkarsa eminim diyanet de o zaman caiz kabul edecektir. Fakat o zamanda işin özüne bakılmadan dün haram dediğine bugün caiz diyorlar diye eleştirilecektir.
    O zaman sizden ricam lütfen söyleyiniz sizlerin nazarında kabul gören Diyanetinize , bizlerin nazarında kabul görmedikleri için lütfen bizden kestikleri vergileri kesmeyerek sadece onlara itibar edenlerden oluşan bir vergi dilimi içerisinde pay edinsinler zira ben cebimden çıkan vergi ile oraya bir şarlatanın çıkıp maaş almasını ve üzerine 9 yaşında bir kızı karın olarak alabilirsin diye ağzının suyu aka aka anlatmasını istemiyorum.
    Nazarımda Diyanet = Şarlatan,üçkağıtçı,fırsat ve fitneci,gerici,şeytan ordusu

8.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    İnanılmaz pahalıya geliyor ...Kredi kartına %6,9 komisyon alıyor üzerine birde 0,001 btc gönderirken kesiyor.. Wow wow wow
    ....Türkiye'de ki sitelerle ugrasmamanin bedeli .

Sayfa 19/50 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •