sevgili heavy metal & rock tutkunları, bundan böyle zaman ve kelime tasarrufu yapacağız, istekleri klpleri açıklama bölümü koymadan direk vereceğim bazende ben armağan edeceğim.
beni en fazla memnun eden durum üniversite gençliğinin müthiş ilgisi oldu,
belkide 30 yıl önceki coşkuyu yeniden canlandırdık burada güzel oldu, özellikle hiç tanımadığımız ne kadar eski köklü grup varmış abi .. itirafı beni hiç şaşırtmadı çünki gençlerimizin bu müziği pekde tanımadıklarını bizim jenerasyonla arada en az 20 senelik bir boşluk olduğunu bu boşluğu yerli ve yabancı pop un rap in doldurduğunu biliyorduk
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
çok teşekkür ediyorum gençler, beni okul yıllarıma döndürdünüz, evet iron maiden tişörtüm vardı( power slave) , memur çocuğuydum bir tane vardı yıkayıp yıkayıp giymekten solmuştu ve saçlarım uzundu evet![]()
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
biraz da dramatik & romantik, accept in muhteşem yorumu ve gitarıyla , dalın gidin uzaklara
koray bey katkılarınız için teşekkürler saygılar![]()
Yer İmleri