Sayfa 19/158 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 1260 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Heavy Metal & Rock Müzik Tutkunları

Bulunsunn ...

Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    sevgili heavy metal & rock tutkunları, bundan böyle zaman ve kelime tasarrufu yapacağız, istekleri klpleri açıklama bölümü koymadan direk vereceğim bazende ben armağan edeceğim.

beni en fazla memnun eden durum üniversite gençliğinin müthiş ilgisi oldu,

belkide 30 yıl önceki coşkuyu yeniden canlandırdık burada güzel oldu, özellikle hiç tanımadığımız ne kadar eski köklü grup varmış abi .. itirafı beni hiç şaşırtmadı çünki gençlerimizin bu müziği pekde tanımadıklarını bizim jenerasyonla arada en az 20 senelik bir boşluk olduğunu bu boşluğu yerli ve yabancı pop un rap in doldurduğunu biliyorduk

“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    çok teşekkür ediyorum gençler, beni okul yıllarıma döndürdünüz, evet iron maiden tişörtüm vardı( power slave) , memur çocuğuydum bir tane vardı yıkayıp yıkayıp giymekten solmuştu ve saçlarım uzundu evet

“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    biraz da dramatik & romantik, accept in muhteşem yorumu ve gitarıyla , dalın gidin uzaklara

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    koray bey katkılarınız için teşekkürler saygılar

Sayfa 19/158 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •