dostum bazı hisseler risklidir bu doğrudur ama aldığın risk kadar da kazanma şansın var...örnek olarak krontu ele alalım bir iki yıl önce fiyatı 1 in altında idi..şu anda ise 8,85 tedir...otkar yada fortotosan veya koçholdin veya sabancı bu kadar karı verebilir mi ?? risk istemeyen ya bankalara faiz karşılığı parasını yatırır yada borsada temetü kağıtlarını alır...öyleleri için yıllık %10-20 kar çok iyidir...
kutpo daha geçen yıl dahi fiyatı 4 lerde idi...şu anda 7 de....bu kadar kar marjını kolay kolay temetü hisseleri veremez..parası çok olup risk almak istemeyenlere göre bence temetü hisseleri iyidir ki benim de trilyonlarım olsa herhalde riske girmezdim....
tabi bu tür kararlar herkesin kendi kararıdır...herkese saygımız var..ama borsada ne kadar risk alıyorsanız o kadar da kar potansiyeliniz var...ki şu anda kutponun riskli bir yerde olduğuna inanmıyorum...
rsi en diplerinde....momentum en diplerinde....macd fiyatı yukarı kesmek üzere...bolinger bandının alt desteğinden yukarı yönelmiştir...20 lik ema 7,10 seviyelerinde...orayı geçerse bolinger bandının üstünü hedefleyebilir...
tabi temel her zaman tekniği yönlendirir diye düşünüyorum...bilanço iyi gelirse bence çıkış ivmelenir....artık hayırlısı dostlar....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri