Sayfa 19/948 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 145 - 152 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. 1.64 den 8.471 lotumu verdim gitti . Zararina sattik . Canimiz sagolsun 😁 maliyet 1.87

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by PiyasaAnaliz Yazıyı Oku
    1.64 den 8.471 lotumu verdim gitti . Zararina sattik . Canimiz sagolsun �� maliyet 1.87

zararına yazık olmuş, borsa sabır işi işte, sabretmek lazım. Başka yerde kazanırsın inş.

3. @kemosabe usd aylık da direnci geçer gibi yaptı ama, hala dirençte takılıyor, yeni ayda napacak ona bakmak lazım, hayırlısı olur inş. bizler için

4. Tepkinin devami gelir insallah

5. Teşekkürler Sayın afe23... Bu kağıtta bilgi o kadar değerli ki, hele de bugünlerde... Ben teknik analizi küçük yatırımcıyı terse yatırmak için kullandıkları savımı yinelemek istiyorum, eğer izin verirseniz (bu yüzden de teknik analiz bilgileri daha değerli belki de). Örneğin bugün, stop lossla çalışan arkadaşları olumsuz etkilemiş olabilirler... Hareketlendiği anda atlayıp çarpılanları (övünmek gibi olmasın, benim yakalanma yöntemimdir) saymıyorum bile... İşlem hacmi dip yapana kadar süründür, sonra yazılanları, aktif verenleri, kararsızları, psikolojisi bozulanlarınkini toplayarak görece az lotla kaldır... Ahan da gidiyor!..diyenlere yedire yedire geri çekil, açıkçıları da avla... Kaçıncı kez sahneleniyor bu kötü oyun... Bu bıktıran tiyatroyla ellerindeki malı bitirbilirler mi, bekleyip göreceğiz... Ama bana pek mümkünmüş gibi gelmiyor... Belki de harekete katkı veren koalisyonun kısa vadecileri çekiliyordur sahneden, bilmiyorum... Bu hareketlerin, en iyi yorumu Sayın Joker'den gelecektir, bu havaların uzmanıdır kendisi... Karşı cepheye verdiği mesajların ve yüklendiği mal ile pozisyonunun bizimkinden farklı bir strateji gerektirdiğinin farkındalığıyla ben mesajlarından çok şey öğreniyorum... Bilmiyorum ama ben hala yukarıyı bekliyorum, ama neden beklediğimi bile bilmeden... Hem de mantığım ve deneyimlerim tersini söylemesine rağmen... Hayırlısı dostlar, paylaşmaya devam, çünkü bilgi tek silahımız... Alan satanlarda dikkat çeken bir husus varsa paylaşmanızı istirham ediyorum... Sayın Piyasaanaliz, canınız sağolsun, umarım bundan sonraki işlemlerinizde kazanırsınız... Salamlar, saygılar, bol kazançlar... Yatırım tavsiyesi değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sayın afe23... Bu kağıtta bilgi o kadar değerli ki, hele de bugünlerde... Ben teknik analizi küçük yatırımcıyı terse yatırmak için kullandıkları savımı yinelemek istiyorum, eğer izin verirseniz (bu yüzden de teknik analiz bilgileri daha değerli belki de). Örneğin bugün, stop lossla çalışan arkadaşları olumsuz etkilemiş olabilirler... Hareketlendiği anda atlayıp çarpılanları (övünmek gibi olmasın, benim yakalanma yöntemimdir) saymıyorum bile... İşlem hacmi dip yapana kadar süründür, sonra yazılanları, aktif verenleri, kararsızları, psikolojisi bozulanlarınkini toplayarak görece az lotla kaldır... Ahan da gidiyor!..diyenlere yedire yedire geri çekil, açıkçıları da avla... Kaçıncı kez sahneleniyor bu kötü oyun... Bu bıktıran tiyatroyla ellerindeki malı bitirbilirler mi, bekleyip göreceğiz... Ama bana pek mümkünmüş gibi gelmiyor... Belki de harekete katkı veren koalisyonun kısa vadecileri çekiliyordur sahneden, bilmiyorum... Bu hareketlerin, en iyi yorumu Sayın Joker'den gelecektir, bu havaların uzmanıdır kendisi... Karşı cepheye verdiği mesajların ve yüklendiği mal ile pozisyonunun bizimkinden farklı bir strateji gerektirdiğinin farkındalığıyla ben mesajlarından çok şey öğreniyorum... Bilmiyorum ama ben hala yukarıyı bekliyorum, ama neden beklediğimi bile bilmeden... Hem de mantığım ve deneyimlerim tersini söylemesine rağmen... Hayırlısı dostlar, paylaşmaya devam, çünkü bilgi tek silahımız... Alan satanlarda dikkat çeken bir husus varsa paylaşmanızı istirham ediyorum... Sayın Piyasaanaliz, canınız sağolsun, umarım bundan sonraki işlemlerinizde kazanırsınız... Salamlar, saygılar, bol kazançlar... Yatırım tavsiyesi değildir...
    Son zamanlarda cok kaybettim özellikle hic bilmedigim kagitlara tüm paramla tek fiyatdan daldim bunlar borsada asla yapilmamasi gereken seyler biraz kaybettim ama benim icin ciddi tecrube oldu . Daha 8 aylik memurum yas 22 . Allah omur verirse sizin gibi abilerimizden tecrube bilgi kazanip emeklilige kadar guzel bir yatirim yapmis olurum. Suan porfoyumun yuzde 30 u kadarini kaybetmis durumsayim telafisi zor ama insallah ederim .

7. Yolunuz açık olsun kardeşim... Madem emekliliği vade olarak koydunuz kendinize; temeli sağlam kağıtları seçerek, sürekli ekleyerek ve tahtaya bakmadan yatırım yapmayı bir düşünün derim, naçizane... Erbos, Egeen, Ereğli'nin çok dğil 5 yıl önceki fiyatları bile şaşırtıcıdır... Selamlar... Yatırım tavsiyesi değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    Yolunuz açık olsun kardeşim... Madem emekliliği vade olarak koydunuz kendinize; temeli sağlam kağıtları seçerek, sürekli ekleyerek ve tahtaya bakmadan yatırım yapmayı bir düşünün derim, naçizane... Erbos, Egeen, Ereğli'nin çok dğil 5 yıl önceki fiyatları bile şaşırtıcıdır... Selamlar... Yatırım tavsiyesi değildir...
    Bu soylediklerinizi dikkate alacağım abi sağol ..

Sayfa 19/948 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •