Originally Posted by
kemosabe
Teşekkürler Sayın afe23... Bu kağıtta bilgi o kadar değerli ki, hele de bugünlerde... Ben teknik analizi küçük yatırımcıyı terse yatırmak için kullandıkları savımı yinelemek istiyorum, eğer izin verirseniz (bu yüzden de teknik analiz bilgileri daha değerli belki de). Örneğin bugün, stop lossla çalışan arkadaşları olumsuz etkilemiş olabilirler... Hareketlendiği anda atlayıp çarpılanları (övünmek gibi olmasın, benim yakalanma yöntemimdir) saymıyorum bile... İşlem hacmi dip yapana kadar süründür, sonra yazılanları, aktif verenleri, kararsızları, psikolojisi bozulanlarınkini toplayarak görece az lotla kaldır... Ahan da gidiyor!..diyenlere yedire yedire geri çekil, açıkçıları da avla... Kaçıncı kez sahneleniyor bu kötü oyun... Bu bıktıran tiyatroyla ellerindeki malı bitirbilirler mi, bekleyip göreceğiz... Ama bana pek mümkünmüş gibi gelmiyor... Belki de harekete katkı veren koalisyonun kısa vadecileri çekiliyordur sahneden, bilmiyorum... Bu hareketlerin, en iyi yorumu Sayın Joker'den gelecektir, bu havaların uzmanıdır kendisi... Karşı cepheye verdiği mesajların ve yüklendiği mal ile pozisyonunun bizimkinden farklı bir strateji gerektirdiğinin farkındalığıyla ben mesajlarından çok şey öğreniyorum... Bilmiyorum ama ben hala yukarıyı bekliyorum, ama neden beklediğimi bile bilmeden... Hem de mantığım ve deneyimlerim tersini söylemesine rağmen... Hayırlısı dostlar, paylaşmaya devam, çünkü bilgi tek silahımız... Alan satanlarda dikkat çeken bir husus varsa paylaşmanızı istirham ediyorum... Sayın Piyasaanaliz, canınız sağolsun, umarım bundan sonraki işlemlerinizde kazanırsınız... Salamlar, saygılar, bol kazançlar... Yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri