Sayfa 19/367 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. Ahmet Mergen
    @ahmet_mergen
    ·
    1 sa
    107500 ün üstünde kalamadığı sürece durumlar yaş..Görünüş o ki 101298 deki boşluk test edilebilir gözüküyor..Bankaların performansı da endeksi yukarıya zıplatacak halde değil..Aşağıya çekiyorlar..Döviz faizdeki tehlikenin farkında..11.80 civarındaki baraj aşıldı..Hoş değil..
    15 gun once hep yukariyi isaret eden grafikler yayinliyordu. Ben de her grafigini gordugumde en asagidaki hedefi isaret eden mesajlar yaziyordun. Ara sira dalga gecer cuvaplar veriyordu. Sinci hec cuvap vermiyor. Kustu galiba...Gicikim abi gicik...

Hedef en basindan beri 101.000-102.000 arasiydi. Sinci bu edam bu mesaji yazdigina gore cok dikkatli ulmak icapeder. Ekran karsisindan ayrilmacem...

yahu üstad tamam bizim ülkemizde siyatsetsiz adım atılmaz herkez her istediğini siyaset üzerinden araklar götürür vs. bu tamam saldırıda çok haksız hakkaniyetsiz. sizin cebinizde çok cicile var bu da tamam bu da mı siyasetle olcak? bu tamam değil ya burda senin bildiğini ben bilemiyorum ama haklıllar var, haksızlar var bunuda reklamlarla alıyorsak ben istemiyorum Allah kimseye reklamlı ekmeği nasip etmesin.............. yani sonuçta biz bizeyiz herkesin giydirmek istediği bir yerler varda biz bari birbirimize giydirmesek.
    ama olmaz o zaman tadı kalırmı????
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

3. Bu videoda konusmayi yapanin Nagehan oldugu iddia ediliyor. Bu hanimefendinin soyle bir twiti var.

4. Mustafa Skeptic
    @MustafaSkeptic
    ·
    16s
    Zarrab davasıymış, AB fon kesintiymiş falan bunların hepsi masal , hepsi hikaye.

Bunlar siyasi politik goygoylar, günlük hamleler.

Bakmanız gereken ilk şey paranın yönüdür.

2017de 220 milyar$ geldi. 2018de 210 bekleniyor.

Rejim finanse ediliyor.
    Tabii ki...Iktidara geldiklerinden beri boyle...Emme sinci istenenler yapilirsa, siyasi bedelleri agir olur...Bence kisa vadede yine gunu kurtaracaklar. Yaliniz bu kisa vadeler gittikce kisaliyor.

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Turkiya'nin iç dinamikleri yoktur, iç statikleri vardir...
    hastasıyız ....proto nun..adam alemin kralı...

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Yok abi bundan birsey cikmacek...Ben yarin kapatirin pozisyonlarimi...Illa sivrisinegin dotunden furcek halimiz yok.
    abi aynı senin gibin bende uyuz olmaya başladım.yabancı takasları 65.5 seviyesinde bugun bunlar 3 gün önceyi gösteriyor yani perşembe gününü...bu bana göre yüksek bir rakam bunlar sata sata 1 puvan mı sattı ben anlamadım...sortçuları doğradı ,longçuları doğradı sıra kimde ...105 binin altı sistemler sat verdi hocalar sat verdi ...ulan insan 105 te hiç direnmez mi ...simdi halk ceza alsa sermayesi 1 milyar dolar yok ,amrika deutschebanka kestiği miktar buna kesmez tahminim...cezalar sona 10 da bir oranına pazarlıkla düşüyor...ben bilemedim abi bulmaca karışık ama yeterli mazot alınınca beyin devreye girecektir bide abd ile ilişkilerimiz elastikidir anladın sen onu güzellikler senin olsun...

7. Forum Köstepegi var abi...

Kaç dene nick aldigi belli deel. Bi geliyo o basliga birsey yaziyore, sonra gidiyore bu basliga yaziyore...

Sonra bi bakiyon bir baslikta guya 3 kisi sohbet ediyee...

Lem bunnarin 3ude ayni kisi...

Alla Allah...

Forum Kostepegi...Forum Kostepegi...

8. Asagida bosluk var be ya...

Kenarlarini tasirmadan duldurmak lazim...

Sayfa 19/367 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •