Minik 5 bitti, 92360 a kadar düzeltebilir..o kadar çekilmeye de bilir.
Minik 5 bitti, 92360 a kadar düzeltebilir..o kadar çekilmeye de bilir.
Erken mi konuştuk, minik 5 in içinde bir 5 daha mı var?
Sn Kızıldağ nasıl piyasa ben takip etmiyorum hisseleri?
Hocam ben dün yazdım kama çalışacaktı, çalıştı, güzelde oldu. Düzeltme olduğuna inanıyorum, 6,5 altına gelmediği sürece dolarda sorun yok. Senetlerde çok ciddi ky kalmadı, bu yüzden endeksi yukarı sürebilirler, vob da ise %90 short da kaldı, orayı izlemek olayı çözmek için yeterli, henüz teminat yatırıp MC den uzak kalabilirler, ama 1 gün daha %2-3 onlarda sorun olur, ky senetten uzaklaştı.
Teşekkürler..
Minik dalgalarda içi içe uzatmalar başladı enteresan, daha da yukarı gidecek gibi..
Sayın Achiles, viyana kapısı gibi bir yere geldi, 6,740 üstünde sadece 1 gün kapanış oldu, burası tuzaksa daha güzel ikili tepe yapabilirdi. Keza bu 6,740 belki biraz aşağı belki biraz yukarı, büyük bir hesabın görüldüğü yer, üstünde sadece 7 lira yok, rakam sınırı yok. canak tamamlanmış oluyor. canak katlaması dahi 8 lira üzerini işaret ediyor. ama bunlar önemli değil, keşke iç dinamiklerle dolar 5 lira olsa. doalru 7 lira yapan şey sadece arz talep değil, yada dth lar değil, doları 7 lira yapan şey, aktif ve pasifin ülke bütcesinde dengesinin olmaması. şuan tüm esnaf tüm ticari kurumlar çalışırsa biraz daha iyimser olunabilir ama bu ticari kurum ve esnaflar tüm dünyada çalışrısa, sadece ülkemizde çalışması yeterli değil. doları birazda sosyolokij acıdan incelemek gerekli.
Gerçi %23,6 da düzeltir bence, 93847 4 olabilir.
Yer İmleri