Originally Posted by Webster Ustad yogun satis yiyoruz Selale var En guzeli Altinda yikanmak Bir tek areneya bozugum Elimizi attığımız yeri kurutuyoruz. Ne bu cenabetlik üstat? Altın alsak yarın 15 trilyon ton altın rezervi bulurlar ve bakırdan değersiz olur bu
Arena duseken ben
Originally Posted by Foçabeyi Elimizi attığımız yeri kurutuyoruz. Ne bu cenabetlik üstat? Altın alsak yarın 15 trilyon ton altın rezervi bulurlar ve bakırdan değersiz olur bu Valla odabasim Kendi adiniza konusunuz Ben iyi gidiyoreeee 🤔😀😀😀😀 Dedigim gibi bir arenaye gucendim
Originally Posted by Webster Bak baaaak Demekki senin aklinda var yerime gecmek ustadim Tut ki öyle bir hırs ve arzu içindeyim. Şartlarda seni devirmeye uygun oldu, Hatta seni devirdim. .. bir tane ampul hisse bilmem, bulamam, Eeee sonra, ?????? Ampul diye beni takarlar artık.
Kadife gene tavan. Tebrikler ustad.
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
Bir de su hisselerle duygusal iliski kurmamayi basarabilsem cok iyi olacak
anlaşıldı xu100 ile xbank tatbikat yapıyorlar birlikte. her halde aşağı çekip yayı gerecekler.
Originally Posted by regal1 anlaşıldı xu100 ile xbank tatbikat yapıyorlar birlikte. her halde aşağı çekip yayı gerecekler. En son Subatta olmus galiba bu seviyeler. O donemden bu doneme enflasyon dolar ucmus. Daha gitmesi lazim gelmez mi? Mal toplamaya calisacaklar bence.
Forum Rules
Yer İmleri