Son sayfalara bakma fırsatım oldu sadece. Karşılıklı atışmalar bitince foruma bir kalite gelmiş, analizler, grafikler güzel. Uzun zamandır ilk kez zevkle okudum yazıları. Umarım böyle devam eder. [emoji122][emoji122][emoji106][emoji106] Biraz daha eski sayfalara doğru okumaya devam edeyim.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
virüsün mutasyonu ile ilgili haberler var...daha ölümcül ve bulaşıcı hale geldi deniyor ingiltere'de ölüm oranı %125 artmış vaka sayılarıda artmış...
......Hollanda ve Belçika, Birleşik Krallık'a yapılacak tüm uçuşları askıya aldı. İtalya, Fransa ve Almanya'dan da benzer kararlar gelecek.
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/so...ruldu-41693766
3 meslek grubuna zaten kolay kolay test yapmiyorlar
bunlardan 1 ide polisler
ornekleyeyim : ayni ekip ve aracta calisiyorsunuz yaninizdaki kisi belirtileri var ve pozitif cikti o kisi 14 gun karantinaya gidiyor
ama sizde belirti yoksa ne test yapiliyor nede karantinaya aliniyorsunuz normal yasam ve calismaniza devam ediyorsunuz test yaptirmak isteseniz bile hastahaneye gittiginizde polis oldugunuzu ekranda gorunce kesinlikle test yapilmiyor.
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yarın mutasyonun gerçekliğini piyasa bize gösterecektir. Bakalım yukarı açıp aşağı mı verecek yoksa kararsız dar aralıkta mı oyalanacak.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Grip asisinin etkinligi %60
gecenlerde 2 3 tane bilim insaninin aciklamalari vardi bununla ilgili
Covid 19 icin uygulanacak asinin basarili olmasi icin %90 in uzerinde etkinlik oranina sahip olmasi gerektigini soylediler
benim anlayamadigim nokta su
21.00 05.00 arasi kisitlama var kis aylarindayiz zaten bu saat dilimleri aktif bir zaman degil .
alinan sacma bir kisitlama ve bu kisitlamanin ise yaradigini soyluyorlar bu nasil munkundur ?
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
82000 den beridir felaket tellallığı ile sürdüler endeksi yukarıya yok 2. Dip yok Biden seçimi yok Yunanistan Akdeniz meselesi yok caatsa bu nedir yahu...
Yer İmleri