Fk... Sadece 1.75 şuan için..
Varsa bıstte başka daha uygun şirket lütfen yazınız.. Kısada fıyatlara ne kadar yansır bilinmez.. Ama değerleri borsa için çok çok ucuz...
Fk... Sadece 1.75 şuan için..
Varsa bıstte başka daha uygun şirket lütfen yazınız.. Kısada fıyatlara ne kadar yansır bilinmez.. Ama değerleri borsa için çok çok ucuz...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
A1 denen kurum dün aldığını bugun sattı baktı gıdıyor tahta tekrar tavandan alışa geçti... Alıcılar güçlü olursa böyle günlükçü ve tahtayı bozmayı çalışan kurumlara fırsat vermeyecektir..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Penta nın halka arzı bıle hısseyı çift hanelere taşımaya yetebilir.
Bakım bu karı ne yapacaklar..!!!
Son düzenleme : kwon3; 03-03-2021 saat: 11:16.
Son düzenleme : kwon3; 03-03-2021 saat: 21:55.
Ben genel olarak bilanco beklentisi bitti yazdim.Burda mac yeni basliyor gibi
Pandemi donemi 3/5 lira olan onlarca kagit 20/30 araligina gitti...Bilancoya girmis bu kar +halka arz edilecek sirketleri gozonune alininca bu donemin flas kagidi olabilir Gozde.(Bir yerde Penta nin halka arzini is yatirim yapacak denmisti.yakin o zaman degil mi?)CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar şu an özsermaye 3.903 milyon TL.!!!
Şirketin pıyasa değeri 3.053 milyon TL..!!
Pd/dd.. 0,77
Fk.. 1.78..
Şirket şuan için Özsermayesınden yaklaşık olarak yuzde otuz daha az pıyasa değerine sahip.. Bunu pıyasa kısada fiyatlarmı ya da fiyatlamaya devam edermi bilinmez..!!!
Ancak şuan için şirket oldukça cazip duruyor..!!
Ayrıca buna ek olarak iştiraklerini halka arz ediyor, iştıraklerını halka arz eden şirketlerin nasıl bır fıyatlama yaptığını araştırabılırsınız..!!!
Ama malum borsada her türlü riski göze almak gerek..!!
Herşey tahtacının elınde..!!!
İsterse tarih yazabilir..!!
Ya da hısseyı süründürmeye devam edebilir..!!
Ben kaçtım.. A1, global verdı malını.. Bofa da satışa geçti.. Umarım devam ederde elınde olanlar kazanır..
Yer İmleri