Sayfa 19/505 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 145 - 152 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
    Hırsa kapılma,
    Çok kişi terste olup yükselişi bekliyor.
    Bir sıfır eksik attım hırslı olsaydım tamamını 22.20-22.30 arası basardım.. Aklımız kıt değil pörtföyümün dörtte birini bastım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    spk bülteni dün geldi
     Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    SPK bülteni de yayınlanmadı daha.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Aslında açıklama Siemens partnerliğini teyit etmesi bakımından olumlu; kötü olan taraf; mevcut mutasyon deteksiyon kitlerinin OMİCRON varyantını tespit edemediğinin resmen ilanı olmuş.. Şahsen sayın külyutar'ın yazılarından bu varyantı da tespit edebiliyoruz (ya da böyle bir çalışmanın eşiğindeymişiz) gibi bir algı vardı bende. Diğer kit üreticilerinden ayırt edici bir yönümüz olduğuna inanmıştım. O da tırt çıktı.
    siemens'in metnine sadık kalırsak orada çalışma olduğu ifade edilmiş. mutasyonlara karşı flexible , "evolving menu"
    "We’ve partnered with A1 Life Sciences to offer research test kits designed to detect and identify SARS-CoV-2 mutations with a flexible, evolving menu"

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    spk bülteni dün geldi
    Normalde Perşembe akşamları yayınlanmıyor mu? Bazı durumlarda haftada iki kez gönderiyorlardı Çarşamba ve Perşembe olmak üzere.O zaman bu hafta da yattı A1 beklentisi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    a1 beklentisi diye bir şey yok bu arada sn. moonglow61. niye ?

çünkü sermaye artırımı rutin bir işlem bizi ilgilendirmiyor. sadece esas sözleşme tadili onaylanacak ? ama orada süreç epey uzun. halka arzın tamamlanmasın6 ayı bulur

ama önemli bir prosedür tamamlanmış oluyor.
    Normalde Perşembe akşamları yayınlanmıyor mu? Bazı durumlarda haftada iki kez gönderiyorlardı Çarşamba ve Perşembe olmak üzere.O zaman bu hafta da yattı A1 beklentisi.

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    a1 beklentisi diye bir şey yok bu arada sn. moonglow61. niye ?

çünkü sermaye artırımı rutin bir işlem bizi ilgilendirmiyor. sadece esas sözleşme tadili onaylanacak ? ama orada süreç epey uzun. halka arzın tamamlanmasın6 ayı bulur

ama önemli bir prosedür tamamlanmış oluyor.
    hocam kafam karıştı.Bizim her hafta spk bülteni yayınlanacak diye heyecanla beklediğimiz durum nedir? Boşuna heyecanlıyorsam bileyim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    boşuna değil ama hızlı yürüyecek bir süreç değil anlamında ifade etim.

daha önce detaylıca anlattım.

onay sonrası tescil süreçleri var. bu tescil süreci bitince murat beyimizin keyfi artık ne zaman isteyecek bilmiyorum ama halka arza karar vermesini bekleyeceğiz.

sonra tekrar spk'ya başvuracak , kabataslak 3 ay içinde onay gelecek.

2022 mayıs - haziran gibi halka arz tamamlanır.
    hocam kafam karıştı.Bizim her hafta spk bülteni yayınlanacak diye heyecanla beklediğimiz durum nedir? Boşuna heyecanlıyorsam bileyim
    "yatırım tavsiyesi değildir"

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    boşuna değil ama hızlı yürüyecek bir süreç değil anlamında ifade etim.

daha önce detaylıca anlattım.

onay sonrası tescil süreçleri var. bu tescil süreci bitince murat beyimizin keyfi artık ne zaman isteyecek bilmiyorum ama halka arza karar vermesini bekleyeceğiz.

sonra tekrar spk'ya başvuracak , kabataslak 3 ay içinde onay gelecek.

2022 mayıs - haziran gibi halka arz tamamlanır.

"yatırım tavsiyesi değildir"
    teşekkürler...Keşke bu zaman dilimine kadar rta ne olacak bilme şansımız olsa.Halka arzı bekleyip sonunda arz sonrası bugünden de kötü olursak ben yoruldum hayat deriz sanki.

Sayfa 19/505 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •