Küçük bir hata olmuş SNGYO 4.24 kapanış fiyatı olacaktır. Kusura bakmayın...
Küçük bir hata olmuş SNGYO 4.24 kapanış fiyatı olacaktır. Kusura bakmayın...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
SNGYO kanal görüntüsü bu şekilde, mavi çizgi 4.59 üzeri haftalık kapanışlar da kesikli çizgi 5.75 e ulaşabilir.
Aslında haklısınız;
Eksik, yanlış ya da hatalı anlatmış olabilirim. Bu vesile ile tekrar anlatmaya çalışayım. Tabloda görülen dört sistemden üçü bant genişliği (sıkışma) temelli çalışmakta, StochRSI sistemi ise bunlardan bağımsız çalışmakta. Teknik Analiz Puanı ya da Pozitif Kriiter Sayısına bakılmaksızın StochRSI sistemi AL vermişse senet direkt olarak portföye girmektedir.
Gelelim 50 puan ya da daha fazla alan bir senedin portföye girmeme durumuna;
Başlığın en başında bahsettim. Yazılımcı olmadığım ve Metastock Formül Dli'ne tam olarak % 100 hakim olmadığım için istediğim bazı kriterleri (İndikatörlerin açı pozisyonları v.b.) sayısallaştıramamaktayım. Bu eksikliğimi Görsel Analizle gidermeye çalışıyorum. Yani son kararı buna göre veriyorum. Bu nedenle 50 puanın üstünde olan bazı senetler portföye girememektedirler. Hatta Kriter ve Puanlama değeri daha düşük olan bir senet portföye girereken daha yüksek olan portföye girememektedir.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, daha farklı ya da detaylı bilgilendirme isterseniz yine sağlamaya çalışırım.
Daha önce analiz ettiğimiz İHEVA.
buraya sadece , oltaya takılanlarla ilgili grafik gönderiyoruz di mi ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri