Sayfa 19/180 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - 2

Küçük bir hata olmuş SNGYO 4.24 kapanış fiyatı olacaktır. Kusura bakmayın...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sisteme giren ile al veren aynı şey. Sadece açtığım kartlar dolayısıyla kafa karışıyor olabilir. Onu da şöyle açıklayayım. Genellikle 50 ve üzeri Teknik Analiz Puanı alan senetlere kart açıyorum. Ama açılan her kart sisteme girmiyor. Ya da açtığım kart güncelleme için açmış olabiliyorum. Azıcık dikkat meseleyi çözer. İlginiz için teşekkür ederim Sayın Lucky Player
    dagi nin teknik analiz püanı 50 nin altında , sistem al vermiş orayı karıştırıyorum
    zoren niye al üretmedi yani teknik analiz puanı 50 nin üstünde olan AL verdi demek değil
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. SNGYO kanal görüntüsü bu şekilde, mavi çizgi 4.59 üzeri haftalık kapanışlar da kesikli çizgi 5.75 e ulaşabilir.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    dagi nin teknik analiz püanı 50 nin altında , sistem al vermiş orayı karıştırıyorum
    zoren niye al üretmedi yani teknik analiz puanı 50 nin üstünde olan AL verdi demek değil
    Aslında haklısınız;

Eksik, yanlış ya da hatalı anlatmış olabilirim. Bu vesile ile tekrar anlatmaya çalışayım. Tabloda görülen dört sistemden üçü bant genişliği (sıkışma) temelli çalışmakta, StochRSI sistemi ise bunlardan bağımsız çalışmakta. Teknik Analiz Puanı ya da Pozitif Kriiter Sayısına bakılmaksızın StochRSI sistemi AL vermişse senet direkt olarak portföye girmektedir.

Gelelim 50 puan ya da daha fazla alan bir senedin portföye girmeme durumuna;

Başlığın en başında bahsettim. Yazılımcı olmadığım ve Metastock Formül Dli'ne tam olarak % 100 hakim olmadığım için istediğim bazı kriterleri (İndikatörlerin açı pozisyonları v.b.) sayısallaştıramamaktayım. Bu eksikliğimi Görsel Analizle gidermeye çalışıyorum. Yani son kararı buna göre veriyorum. Bu nedenle 50 puanın üstünde olan bazı senetler portföye girememektedirler. Hatta Kriter ve Puanlama değeri daha düşük olan bir senet portföye girereken daha yüksek olan portföye girememektedir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, daha farklı ya da detaylı bilgilendirme isterseniz yine sağlamaya çalışırım.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

SNGYO kanal görüntüsü bu şekilde, mavi çizgi 4.59 üzeri haftalık kapanışlar da kesikli çizgi 5.75 e ulaşabilir.
    Teşekkür ederim Dandanakan abi eline emeğine sağlık...

6. Daha önce analiz ettiğimiz İHEVA.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Daha önce analiz ettiğimiz İHEVA.
    Teşekkür ederim abi

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    buraya sadece , oltaya takılanlarla ilgili grafik gönderiyoruz di mi ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 19/180 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •