putin dünya için sorun oldu artık rus halkı onu birşekilde indirecek koltuktan.....hem dünyaya hem ülkesine zarar veriyor...
putin dünya için sorun oldu artık rus halkı onu birşekilde indirecek koltuktan.....hem dünyaya hem ülkesine zarar veriyor...
tb2 ler rusyanın nefesini kesti..tb 2 ler bir ulusun kaderini değiştirdi..ukrayna halkı bizimle minnettar olmalı...hertürlü destek veriliyor..karşıdaki ayı çok büyük kolay değil yıkmak...
türkiy karadan denize atılan atmaca gemi savar füzeleride vermeli...gemilerinde artık denizin dibine boylaması gerek...
Alman Medyası: "Türk Bayraktar TB2 SİHA'ları Ukrayna'nın Rus İşgaline Karşı Son Şansı"
https://www.youtube.com/watch?v=rrLWEVOdFd4
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
rusya ekonomik savaşı kaybetti...hızlı bir şekilde dünyadan koparılıyor...putin iktidarı ciddi sarsılacak...mantıksız bir işe girişti dünyayı karşısına aldı...türkiye askeri yardımı devam ettiği sürece rusyanın askeri anlamda başarılı olma şansı sıfır.....
borsada bu yıl 2700 civarı beklentim...muhtemelen fed faiz artırımını ukrayna gerilimi dolayısıyla erteleyecek..ilk çeyrek beklenen faiz artırım süreci bana göre son çeyreğe ötelendi...enflasyona biraz daha göz yumacaklar...batının ukrayna geriliminde türkiyenin tutumu desteği sonrası bakış açısı değişecek para muslukları açılacak görünüyor...ülkeye sıcak para girişi olabilir..s400 baskısınında biteceğini düşünüyorum..
hiç kimse savaşın bitmesinden yana degil..almanya amerika ingiltere v.s ülkeler ukranyaya her türlü silah yardımı yapacağını söylüyorlar bu ne demek siz savaşmaya devam edin destek bizden..tnt ler küfleniyor silahların satılması gerekiyor ki yenileri üretilsin..rusyaya karşıyız ama savaşmayada devam edin deniliyor..yok shiwfti kapatırız yok yaptırım uygularız hepsi hikaye..yarın dost olurlar.filler tepişir olan ukranyaya olur ..birde biz borsada hissesi olanlara![]()
Yer İmleri