Şirketin ticaretini yaptığı tahıl ürünlerinin ciddi kısmını yurtdışından (Rusya, Ukrayna) ithal ettiğini düşünüyorum ama bir veri yok bunun için açıkcası.
Şirketin ticaretini yaptığı tahıl ürünlerinin ciddi kısmını yurtdışından (Rusya, Ukrayna) ithal ettiğini düşünüyorum ama bir veri yok bunun için açıkcası.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Hocam oransal olarak bilmesem de izahnamenin 73-74. sayfalarında ürün gruplarının ithalatıyla ilgili ülke ve tedarikçi sayısı bakımından bilgi var. Orada da yazdığı üzere farklı ülkelerden tedarik imkanı bence önemli. Ayrıca satışların çoğu ihracat olduğu için doğal hedge mekanizması var.
Benim de en büyük korkum ticari malların süreklilik arz edip etmeyeceği. Bakalım bilançoda göreceğiz.
Rusya Savunma Bakanlığı, Rusya'nın Tahıl Koridoru Anlaşması'na katılımını durduğunu açıkladı. 29.10.2022,
Rusya, anlaşmadan vazgeçmesinin sebebi olarak son zamanlarda Karadeniz'de bulunan Rus filosuna yapılan saldırıları gösterdi.
TABAN beklerken , TAVANA gidiyor, olayin icyuzu ne ? anlayan biri anlatabilirmi lutfen ?
sozum ona TAhil koridorun kapanmasindan kotu etkilencekti ???
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Yer İmleri