Sayfa 19/74 İlkİlk ... 917181920212969 ... SonSon
Arama sonucu : 590 madde; 145 - 152 arası.

Konu: AZTEK Aztek Teknoloji

1.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Vestel sattım yanlış karar verdim 72.8 fiyatla manası sattım ortalama 63 le 70 arası gitti çok az da olsa var satmıyorum onlari 3000 lot civarı bu hisseyi arz olduğundan beri takip ediyorum düşük gördüğüm fiyattan alıyorum buna benzer halka arzına yüksek katılımlı yüksek talepli olan hisseler hep listemde var ne zaman ceza yerse tavan serisi bozulur düşerse o zaman düzeltmesini yapmasını bekleyip bu tip hisseleri pörtföy katmaya çalışıyorum çok abartmadan kısaca böyle msj nı okumuştum cvp yazmadım daha önceden belirttiğim sebeplerden dolayı
    Panelsana baktınız mı hiç?Ayrıca Aztekin bilançosu iş alanı a baktınzı mı yani verilere göre mi alıyosunuz?Yoksa yeni arz oldu die mi hayırlı akş
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

2. Tuğçelik vardı sattım cusanın üstüne kattım panelsan yok aztek az aldım çok değil yani burada yazdığıma bakma
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. Aztek in yıldız pazara geçtiğine moderatörlerde inanmıyor ki aztek hala burada

4. Bir şirketin hissesi gün içi %7.8 yukarı gidip tekrar başladığı yere geliyorsa bu duruma ne şirket yönetimi nede spk bişey demiyorsa burada Bi organize ne vardır sizce

5. Boş Bi hisseymiş iyi hisseler böyle geri çekilen endekslerde atmıyorsa bile güçlü durur düşüşe direnir bu yaprak gibi rüzgarı ilk alan boynunu ilk büken tırı vırı Bi hisseymiş

6. Bu hisse Şekerimi düşürdü gidip şeker alayım biraz

7. Bu gün gittim sdttr aldım tabandan birazda ondan girsin dedim

8. kap üretemiyor yani arada 1 ~ 2 kap gönderse hisse buralarda olmazdı şimdi bilanço önemli oldu o iyi gelmezse tirışka olur
    Yarın astor gevşer mi acaba

Sayfa 19/74 İlkİlk ... 917181920212969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •