Sayfa 19/32 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
Arama sonucu : 252 madde; 145 - 152 arası.

Konu: BORLS Borlease Otomotiv A.Ş

1. Bi yamuk olmazsa gelecekte aydınlık günler var
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku

Bi yamuk olmazsa gelecekte aydınlık günler var
    Hocam bu hissede kalma motivasyonum sensin 😂 ilk yazılarda yukarı çok marj kalmadı gibi anladım ama bu grafikte daha çok yolu var gibi anladım. Acaba yanılıyor muyum?

3. Yolun uzun olup olmadığını henüz bilmiyoruz fakat ellerinde tuttukları lot hisseye şu anki ky talebi ufakta olsa Bir fikir veriyor yani talebi arttırmalılar göz boyamalılar köpürtme lazım ki o lotları satabilsinler grafiğe gelirsek bazı osilatörler yataya dönmüş bazısı yukarı kesmek üzere öncü göstergeleri iyi okumak lazım geri gelme riskinide unutmamak gerek ama Bi yamuk yapmazsa yarın öbürgün 70 lerin içine gireriz jeopolitik riskler var turamp koltuğa oturmadan bir iki gün önce fıratın doğrusuna girilebilinir öyle Bi hava var dikkatli olmak lazım yoksa bu endex bu kadar gerilemezdi diye düşündüm

4. Nasıl biraz mutlumusunuz

5.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Nasıl biraz mutlumusunuz
    Çok şükür hocam. Ancak hala emin olamıyorum yükselişi destekleyen temel hikayeyi henüz göremedik. Gerçi gördüğümüzde çoktan mal dağıtım süreci başlamış olacak. Bu süreçte sizden çok fayda gördüm tekrar teşekkür ederim.

6. Bişey değil daha 72 aşması lazım kalıcı olması için momentum sıkıntılı hacmin zayıf olduğunu söylüyor coşku yok

7. 70 üstü ilk kapanış

8. Müthiş osilatörün düşüşteki ikinci tepesi birinci tepenin altında kalmış istemedik Bi durum Bi negatiflik var yarını öbürgünü dikkatli izlemek lazım stoplu tek başına çok anlamı yok ama

Sayfa 19/32 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •