Sayfa 19/760 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 145 - 152 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. Arkadaslar bu genel kurul sonucu umarım iyi bir haber çıkar.
    1 lot ile bir kademe alt kademe göstermeleri kağıdın baskilandigini gösteriyor ki bu da neden yapılır herkez bilir...
    yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ORİYEN73 Yazıyı Oku
    blcyt sitesine girin yazın kardeşim güzel bir dille ağlamayan bebeğe emzik yok illaki bir faydası olur ben yazdım birgünde patronun kulağına gider elbet burda sızlanmakla bişey olmaz..
    NE bilici SİTESİ SPK YA BİLE ŞİKAYET DE BULUNDUM BİMERE YAZDIM
    alım yapacam şirketime güveniyorum yatırım yapacam deyip de insanlar yüksekden maliyetlendirildi bu işte kasıt olduğunu düşünüp tüm mercilere gerekli şikayetlerde bulundum
    yaptığı alımlar hiç bir etki yapmadı ve alımlarını tamamlamadı geçen yıl temettü dağıtmadı yatırım yapacam dedi yatırım yok herhangi bir açıklama yok bu yıl da temettü dağıtmadı bu karlar nereye gidiyor açıklama yok
    şirketimize güveniyoruz denildi ve manzara ortada
    ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by okie_dokie Yazıyı Oku
    NE bilici SİTESİ SPK YA BİLE ŞİKAYET DE BULUNDUM BİMERE YAZDIM
    alım yapacam şirketime güveniyorum yatırım yapacam deyip de insanlar yüksekden maliyetlendirildi bu işte kasıt olduğunu düşünüp tüm mercilere gerekli şikayetlerde bulundum
    yaptığı alımlar hiç bir etki yapmadı ve alımlarını tamamlamadı geçen yıl temettü dağıtmadı yatırım yapacam dedi yatırım yok herhangi bir açıklama yok bu yıl da temettü dağıtmadı bu karlar nereye gidiyor açıklama yok
    şirketimize güveniyoruz denildi ve manzara ortada
    ytd.
    ALLAH yardımcımız olsun sabır sabır sabır elbet bunlarında bir düşündüğü vardır mali tablolarda bana göre sıkıntı yok otel fiyatı bile piyasa değerini geçer sabreden derviş muradına ermiş diyelim beklemeye devam..

4. bir tane bile adanalı yatırımcısı yok mudur bu şirketin.genel kurula gitsin , bir çaylarını içsin.yapılanların farkında olduğumuzu söylesin.iki çift laf etsin. böyle yatırımcıya böyle patron.

5. anlaşıldı genel kuruldan baskıya devam çıktı :
    ytd.

6. borsa da bir önceki döneme göre zararını azalttı diye firmalar %100'ü geçkin pirimleniyor bunların içinde tekstil firmaları da var.
    bizim bilici nereye gittiği belli olmayan bir kar açıklar her yıl yine çakıldığı yerden kıpırdamaz defter değerinin çok çok altında ölü gibi durur hemde endex 90 binleri aşmışken
    madem sahip çıkılmıyor çıkartılsın borsadan bu ne böyle insan baktıkça moreli bozuluyor
    ytd.

7. yatırım danışmanıyla konuşuyorum temettü dağıtmadınız yatırım yapacağınızı söylediniz koskoca zaman geçti nerde yatırım diyorum
    bilmiyorum görünürde birşey yok diyor
    alım yapacağınızı söyleyip insanları yükseklerden maliyetlendirdiniz yaptığınız alımlarla kademe bile kaldırmadınız hisseye hiç bir etkisi olmadı onu geçtim onca zaman geçti söz verdiğiniz alımları tamamlamadınız
    farkındayız alımlara devam edilecek falan filan diyor
    defter değerinizin ve endexin farkla altındasınız diyorum
    farkındayız diyor
    ihracatlarınızı başta abd ve tüm avrupa ülkelerine yaptığınızı söylüyorsuınuz döviz getiriniz var neden sahip çıkmıyorsunuz yatırımcınıza borsa değerinize diyorum
    farkındayız diyor
    geçen yıl yatırım yapacam dediniz birşey söylemediniz bu yıl ki karı nereye kullanacaksınız bir açıklama yap diyorum
    şu anda hiç birşey yok ortada diyor
    endex düşerken tepki veriyorsunuz çıkarken düşecek birşey bulamadığınız için mi öyle duruyorsunuz diyorum
    farkındayız diyor bizim hissemiz hep böyle diyor
    MADEM HİSSENİZ BÖYLE DE NEDEN İNSANLARA GÜVEN TESKİN EDİP YOK YATIRIM YAPACAĞIM YOK ALIM YAPACAĞIM YOK HİSSEME GÜVENİYORUM FALAN FİLAN DEYİP DE MALİYETLENDİRİYORSUNUZ
    ben portföyü karı şunu bunu geçtim daha öncede bir spekülasyon geçmişleri olan bir firma gerçi adını temize çıkardılar.
    kasıt olduğunu düşünüyorum böyle firmaları çeksinler borsadan yansın portföyüm umrum da değil daha fazla milletin canını yakamazlar
    gör bunları spk
    ytd.

8. ufakdan metro alımı var galip ağa gelirse çarpar bunları ey galip burayada uğra bedava kağıt tivit atalım ozgyo için tivirt atmışlar uçurdu kagıtı.. ne günlere kaldık ya deli etti bu kâğıt hepimizii

Sayfa 19/760 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •