Sayfa 190/1120 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Foreks Haberleri

*almanya'da ekim'de zew ekonomik beklenti endeksi 17,6 (beklenti 20,4, önceki 17,0)
    *almanya'da ekim'de zew cari durum endeksi 87,0 (beklenti 89,0, önceki 87,9)
    *almanya'da ekim'de zew cari durum endeksi 87,0 (önceki 87,9)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*almanya'da ekim'de zew ekonomik beklenti endeksi 17,6 (önceki 17,0)
    *almanya'da ekim'de zew ekonomik beklenti endeksi tahmini 20,4

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*boe/ramsden, "piyasa güveninin kaybedilmesi boe faizlerinin yukarı gitmesine, gbp'nin zayıflamasına yol açar"
    *boe/ramsden, "piyasa güveninin kaybedilmesinin büyüm mali sonuçları olur"
    *boe/ramsden, "10 yıl vadeli devlet tahvili getirileri, piyasa güveninin kaybedildiğine dair işaret göstermiyor"

*zew, "enflasyon, ecb'nin para politikasında değişikliği daha olası hale getiriyor"
    *zew, "enflasyon oranı yeniden artıyor ve daha da artması beklniyor, bu durum aynı zamanda pozitif ekonomik kalkınmaya işaret ediyor
    *zew, "almanya'nın ihracatı için şartlar avrupa'daki positif büyüme rakamları ile daha da iyileşti"

*boe/ramsden, "ekonomide hala bir miktar atıl kapasite olduğunu düşünüyorum"
    *boe/ramsden, "ikinci çeyrekte talep çok zayıftı"
    *boe/ramsden, "ağustos'ta daha güçlü talebe dair bazı iyaretler gördük, ancak oldukça bastırılmış"

*boe/ramsden, "her ppk topantısına, kasım ayı dahil, toplantı dönemindeki verilere bakarak yaklaşacağız"
    *boe/ramsden, "önümüzdeki aylarda faiz artırımı için zamanın geldiğini düşünen tüm ppk üyelerine saygı duyuyorum"

*yıldırım: (kuzey ırak) için yeni tedbirler kapıda
    *yıldırım: Türkiye olarak kerkük'te yaşanan olayları yakından takip etmeye devam edeceğiz
    *yıldırım: Turizm tesislerinin kira süresini tekrar 49 yıl artırıyoruz
    *yıldırım: Isteyen olursa bu tesislerin parasını verip, bunları alabilecek

*yıldırım: Cep telefonu görüşmesinde vergi yüzde 25'ten yüzde 7,5'e düşürüyoruz

*yıldırım: Ev telefonu görüşmesinde vergi yüzde 15'ten yüzde 7,5'e düşürüyoruz
    *yıldırım: Bu sene tasarruf yapacağız, 2018 yılı tasarruf yılı, önce kamudan başlayacağız, yeni araç alımı yok

Sayfa 190/1120 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •