Sayfa 190/213 İlkİlk ... 90140180188189190191192200 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1. Oncelıkle tsk ederim jamıryo hocam..musaıt oldugunuzda krdmrd ıle ılgılı de guncel yorum ve onerılerınızı alabılırmıyım..sevgı ve slmlar✋️

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Slmlar jamiryo hocam ozkgyo hakkında kısa orta uzun vade yorumunuz nedir teşekkürler

C2105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. KRDMD
    güncel noktalar. son günlerde sert bir çıkışa sahne oldu. biraz kar satışı veya düzeltme gelmesi muhtemel. fiyatlar aşırı alım bölgelerinde dolaşıyor. çıkışta hacim de de bir artış var fakat son 2 gün düşüş yaşamış.

ORGE
    kısa vadeli bir sıkışma oluşmuş gibi. yarın 9,22 ve 9,38 bantlarına dikkat etmek gerekebilir.

KONYA
    muhtemel destek ve dirençleri kısa vade de.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

4. merhaba hocam. paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyorum. prkme ve crfsa güncel yorum ve grafiklerinizi alabilir miyim? teşekkürler

5.  Alıntı Originally Posted by aseka00 Yazıyı Oku
    Slmlar jamiryo hocam ozkgyo hakkında kısa orta uzun vade yorumunuz nedir teşekkürler

Ricasıyla

6.  Alıntı Originally Posted by aseka00 Yazıyı Oku
    Ricasıyla

Merhaba akşam ekran başına geçince detaylı bakacağım.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

7. Hocam selamlar . Karel , kardemir d ve odaş a bakabilir misiniz 😊

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by aseka00 Yazıyı Oku
    Ricasıyla

OZKGY
    sermaye özsermaye açısından iyi bir gyo. defter değerine göre piyasa değeri düşük kalmış. bunun sebebi araştırılmalı, sanki yeterli talep yok gibi. orta ve uzun vadede yükseliş trendinde olan bir kağıt gibi. trendi içerisinde düzeltmelerini yapa yapa yoluna devam ediyormuş izlenimi var. grafiklerde muhtemel hareket destek direnç noktalarını işaretledim.

kısa vade,

Orta vade

Uzun vade,

Sayfa 190/213 İlkİlk ... 90140180188189190191192200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •