Sayfa 190/932 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Satış konusunda bir fikir birliğine varabilirsek sembolik de olsa sistemi yazmaya çalışırım, yazamasam da yazacak birilerini buluruz... Önemli olan sistemi test etmek...

Son 21 günlük düşüğünü yapan senetler,
    Belirli bir Bollinger Bant değerinin üstüne çıkan senetler,
    Son 30 günün en yükseğinden % 7 düşmüş senetler,
    Gün içi gördüğü en yüksek fiyatın % 3 altına düşen senetler,

v.b. gibi kriterlerinde ortak noktayı bulmamız şart, yoksa herkesin ayrı bir satış kriteri olursa çok zorlanırız. Enerjimizi bu işe yoğunlaştırmak istemiyorum...

Yine de son karar sizlerin...
    Evet bu mevzu sıkıntılı herkesin ayrı bir satış noktası olacaktır.Listeye yüzde olarak marj koysak olur mu acaba.Mesela %10 prım yapan hisse listeden çıksa.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,050
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Hoş geldiniz Sayın selimtogrul...
    Merhabalar, hoşbuldum. sitede son gönderilere tıklayınca baktım sevgili MR&MRS yazmış bakayım dedim. Bide ne göreyim Dandanakan abimde burdaymış sevgili izci de burdaymış. Gecenin bu saatinde ne kaynatıyonuz siz
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Merhabalar, hoşbuldum. sitede son gönderilere tıklayınca baktım sevgili MR&MRS yazmış bakayım dedim. Bide ne göreyim Dandanakan abimde burdaymış sevgili izci de burdaymış. Gecenin bu saatinde ne kaynatıyonuz siz
    Aşure kaynatıyoruz selim gel buyur.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Evet bu mevzu sıkıntılı herkesin ayrı bir satış noktası olacaktır.Listeye yüzde olarak marj koysak olur mu acaba.Mesela %10 prım yapan hisse listeden çıksa.
    Ben % 30 gibi desem? Çok mu abartılı? Yanına ulaştığı hedefe kaç barda gittiğini de yazabiliriz, böylelikle karşılaştırma imkanımız olur...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ben % 30 gibi desem? Çok mu abartılı? Yanına ulaştığı hedefe kaç barda gittiğini de yazabiliriz, böylelikle karşılaştırma imkanımız olur...
    Olur %30 olsun isteyen istediği marjdan satabilir o kimseyi ilgilendirmez.
    Böyle bişey yapmamız lazım yoksa liste uzayıp gidecek devamlı.

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    OZKGY ve KRONT zaten % 30'ları gördü yanlış hatırlamıyorsam...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Hedefim Selimtoğrul kardeşimin takıldığı üç kişinin arasından biri (kahya) olabilmek...

Yoksa tehlikede olduğumu hissediyorum...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Olur %30 olsun isteyen istediği marjdan satabilir o kimseyi ilgilendirmez.
    Böyle bişey yapmamız lazım yoksa liste uzayıp gidecek devamlı.

Arkadaşlar liste bu... % 30 primi gören liste dışı kalacak...

Sayfa 190/932 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •