Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 190/1014 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. 1979 yılında İstanbul mafyası Boğaz sırtlarındaki arsaları parselleyip satıyormuş!

http://emlakkulisi.com/resim/tamboyu...satiyormus.jpg

http://emlakkulisi.com/1979-yilinda-...iyormus/336901
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Politikacı ve Belediyecilerle mafya ortak mıdır sizce ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Bir arkadaşın babası o yıllarda Tarabya'da kafasına göre bir arsa çevirmiş !

Ertesi gün , silahlı fedailer .....

4. Devlet , imar bakanlığı, hazine, belediye neden imar planı yapmaz ?

5. O yıllarda , (ihracat yeni yeni başlamış) yabancı bir satınalmacıyı havaalanından alıp oteline götürüyorlar ...

Adam gecekonduları görmüş , '' bu ne '' diye sormuş ...

Adam a anlatlatmışlar işin iç yüzünü...

Adamın cevabı : '' siz çok zenginsiniz'' ....

Neden ?

'' e bukadar tuğla kiremit demir vs vs nakit para ..... biz de kimse kendi parasıyla ev alamaz ki , öyle bir para yok '' !

6. Herşey karaborsa !

7. tecavüz ettiğiyle evlendi diye tecavüzcü olmuyor mu, oluyor. aynı şey, hem tecavüz etmişsin hem de evlenmişsin.
     Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Oturduğu arsayı önce ali'den veli'den, sonra da bağlı olduğu belediyeden toplamda iki kez satın almış kişileri halen hırsız ilan edenler var ya, ben daha ne diyeyim.

"Görmek istemeyen" kadar kör bir insan yoktur şu dünyada.

Kaldı ki 70'lerde aldığı arsayı 90'larda belediyeden tekrar satın alıp 2000'lerde 40-50 bin liraya satan da var. Bu adam mı zengin oldu şimdi?
    Yoksa 2000'lerde o arsayı 40-50 bin liraya satın alıp, imar planı sonrası 2010'da 600-700 bin liraya satan mı?

2000'lerde o arsayı 40-50 bin liraya siz (yasal olarak tapusuyla) satın almış olsaydınız, arsanın tüm kaymağını siz yiyecektiniz.

Ama şimdi kalkıp kimse "ben zamanında satın almadım, geleceği göremedim, şimdi başkasının rant elde etmesi bana dokunuyor" demez tabi.
    Varsa yoksa "vurun abalıya"..

Ahmetg Guest
    Efendim cumleten gecmis olsun

ithal araçlara %10 toki vergisi eklenmesi

http://m.borsagundem.com/anlik-borsa...20170601072644

buna göre, güney afrika'dan ithal edilen ve silindir hacmi 1500 cm3'ü geçen fakat 1600 cm3'ü geçmeyen araçlar için ek %10 toki vergisi alınacak. bu %10'luk ek vergi toki fonuna aktarılacak.

Sayfa 190/1014 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •