bir gece ansızın...
bir gece ansızın...
15li L yumurta 14,95TL olmuş, yılbaşında 9,95TL idi, bir önceki yılbaşı 5,95TL idi.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yumurtada ki artış neredeyse ayçiçkyağındaki artışla yarışacak. Unda arkalarından geliyor
bir halt olacağı yok.
Dövizcilerin parası battı! Kapalıçarşı’da Foreks vurgunu
Usulsüz foreks işlemleri yapıldığı ihbarı ile harekete geçen Sermaye Piyasası Kurulu, Venbey Yatırım’ın sahipleri hakkında rapor hazırladı.
https://m.patronlardunyasi.com/haber...vurgunu/244506
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yımırtanın artması normal .
Herkes evde daha çok vakit geçiriyor doğal olarak daha çok yımırta yiyor
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Valla o maçta hakem vardı ,hakem görmedi mevcut hukuka göre maradona haksız değildi,oyunu kuralına göre oynamadı denemez.Kural hatası yoktu ,kuralı uygulamakla görevli hakemin hatası vardı bu maradonayı bağlamaz.O maçın özelliği ve anlamı düşünülürse ben maradonaya yerden göğe kadar hak vermiştim.Ne yani senin ülkenin burnunun dibindeki adaya ingiltere dünyanın öbür ucundan sahip çıkacak,sonra gelecek donanmasıyla senin canına okuyacak,bunlar fairplaye uyacak ama senin elle golün uymayacak öyle mi.E ingiltere donanmasının gücünü zorla nasıl arjantine dayattıysa maradona da tilkiliğinin bedelini shıltona ödetti.Maalesef dünya öyle bir yer değil,ben hep maradonanın yanındaydım,o elle golü atmasaydı ingiltere dünya kupasından arjantini eleseydi garipler bir de futboldan dayak yeselerdi çok üzülürdüm.
Bir ülkede başkandan habersiz rezerv tüketilecek bunu öğrenen başkan bunlarla ilgili hiç bir hukuki yola başvurmayacak. Yeni gelen MB ve ekonomi bakanı verilerle oynayan TÜİK başkanıni orada tutacak. 2 puan yüksek faiz fazla verdik diye dünya birbirini ezip bize gelmeye çalışacak. Daha önce dolar Euro bozdurup faize yatıran kaç kuruş kazandı ki bunlar da kazanacak.
Yer İmleri