Sayfa 190/1003 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Geçin f/k mış, piyasa değeriymiş...

Borsada batmayacak bir varlık, eninde sonunda hak ettiği,gördüğü değerlere gelir.

YKBNK eninde sonunda gördüğü 2.5 dolara gelir..belki 2 yıl belki 4 yıl...

yeter ki sabret ve diplerden poz. al.

VAKBNK dolar bazında 1/13 değerinde..yani 13 kat artmalı..gün gelir seçim olur ve profesyonel ekip banka yön. gelir..IMF ile anlaşılır. IMF kamu banklarına çeki düzen verir... sizce o zaman bu fiyatlar mı olur...

2. Memed abi teknik analizi geleecegi ongorme olarak degilde savunma sanati olarak dusun. Ne olursa ben ne yapmayalim. Bir disiplin gibi dusun. Yoksa kim ne bilsin abi garanti 20 lira mi olacak 3 lira mi olacak. Onemli olan fiyat hareletleri olurken sen ne yapiyorsun?

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bilançolar iyi bu şekil oldu bide kötü gelse ne olacaktı
    çok kötü olursa alırlar genelde.... en kötüsü geride kaldı diye...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    Yıldız holdingin, gözde girişim diye holding şirketi var sırf halka açık pentadan gelecek 3 aylık değerleme farkı karı piyasa değerine yakın....alacaksanız böyle bedava kağıt alın derim....bikaç gün içinde bilançosu gelir...
    kimsenin dikkatini çekmemiş yazık...Neyse siz gidin Ereğli alın tavan yapcakmış

5.  Alıntı Originally Posted by Memedabi Yazıyı Oku
    Sindoma dayı millete bu iş kolay gibi anlatıyorsun. Madem öyle hodri meydan çiz bu grafik nereye gidecek kayıtlara girsin..
    Bu iş kolay demiyorum hatta ayırıyorum bazen burada kavga ettiğim insanlar oluyor ,
    teknik 2 çizgi 2 indikatör olmadığını çok kere yazdım.
    oyunu okuyamadığın sürece teknik dediğin çizgiler bir yere kadar.
    saatlik formasyon grafı arkada 9.10 attım 9.40-45 hedef verdim git bak bakalım foruma veya kuşa kaç kişi görmüş bu formasyonu.
    dip not. okulunda okuyup kuş ta yazan emek hırsızları var burayı takip eden onlar benim grafları çalmayı sever .
    gelelim senin hodri meydanına , benden graf istiyorsun sen ne koyacan ortaya , senin graf nerede.

6. Beyler bugün seans saat kaçta kapanıyor?

7.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    kimsenin dikkatini çekmemiş yazık...
    burası yeri değil; viop topiği burası... o yüzden dikkat çekmiyor...
    belki %100 potansiyel vardır, pay vadelisi yoksa şahsen hisse işlemi yapmıyorum ve mesela benim ilgi alanımda değil...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Geçin f/k mış, piyasa değeriymiş...

Borsada batmayacak bir varlık, eninde sonunda hak ettiği,gördüğü değerlere gelir.

YKBNK eninde sonunda gördüğü 2.5 dolara gelir..belki 2 yıl belki 4 yıl...

yeter ki sabret ve diplerden poz. al.

VAKBNK dolar bazında 1/13 değerinde..yani 13 kat artmalı..gün gelir seçim olur ve profesyonel ekip banka yön. gelir..IMF ile anlaşılır. IMF kamu banklarına çeki düzen verir... sizce o zaman bu fiyatlar mı olur...
    İşte bunları buralarda mesela herkes geçmişe bakınca oo şuradan alınırmış diyebiliyor. Ama o nokta geliyor, fark ediyorsun, davul çalışyorsun, kimse alamıyor.

Çünkü bu millete ucuz mal satamazsın abi.

Çok iyi anladım borsanın psikolojisini.

VIOP'da sistem yapılamayacağına katılmıyorum. Yapacağım, ya da o sistem beni yapacak ama mutlaka bir şeyler olacak.

Sayfa 190/1003 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •