Originally Posted by
keko
bu gün sasadan bayağı söz ettim..alış işaretlerinden birisi de önemli bir dibi görüp yukarı çıkmasıdır demiştim...bu gün 6,58 i görüp 6,82 ye çıkması buna örnektir diyebiliriz...yanlız işlem hacmi hala çok yüksektir..(162 milyon tl ) bu tür hareketler işlem hacmi azalmışken çok daha değerli oluyor...her ne kadar bir olumlu işaret oluşmuş ise de işlem hacminin hala çok yüksek olması bana yarın olası çıkışlarının satış ile karşılanacağını dolayısı ile yarın düşüşün devam etmesi gerektiğini düşündürtüyor...benim ilk etapta tecrübem bunu söylüyor ama açıkçası bende çok merak ettim...
yarın acaba olası çıkışı satışla mı karşılanıp düşüş devam mı edecek ?? yoksa bu gün ilk etapta oluşan olumlu bir işaretin devamı gelip çıkış mı yapacak ?? biraz teredütte kaldıysam da tecrübelerim işlem hacminin daha da düşmesi gerekiyor diyor o yüzden de düşüşün devam etmesini bekliyorum...her ne kadar ilk etapta alış gelse dahi...ama unutmamak lazım ki eğer babalar veya şirket alıma geçmişse ona bir şey diyemem...o vakit hisse çıkış yapabilir...tecrübelerimi teyit etmek amacı ile yarın o hisseyi yakından takip edeceğim...bunları burada söylüyorum istiyorum ki sizler de hisse davranışlarını tahlil edin...
banvit topiğimiz çok durgun olunca biz de afınıza sığınarak başka hisselerden bahsediyoruz dostlar....bir sıkıntı olursa bana söyleyin sileyim...ben silemiyorsam da moderatörden rica eder sildiririm....
arkadaşlar banvit yatırımcılarının hoşgörüsüne sığınarak cuma günü böyle bir yorumda bulunmuş idik...tecrübelerimiz açısından hisseyi p.tesi gözlemleyeceğimizi söylemiştik...öncelikle sasanın cuma günü 6,58 lerden 6,82 lere kadar toparlanmasının altından yönetimin aldığı 5 milyon tl değerinde bir alışın olduğunu bu sabah gelen kap haberi ile gördük...demek ki alış iştahını fark ettik ama buna rağmen işlem hacminin hala yüksek olmasından dolayı p.tesi eksiye geçeceğini düşündüğümüzü söylemiştik...sabah her ne kadar alıcılı başlasa bile çıkışların satış ile karşılanacağını düşündüğümüzü söylemiştik...
bu sabah gerçekten de sasa 6,80 den 7,03 ü görecek kadar (%3,5 ) çıkmasına rağmen gün sonunda gelen satışlar ile günü 6,74 ten (%1 ) lik bir düşüş ile kapattığına şahit oluyoruz...üstelik yönetimin alım haberi gelmesine vede endeksin %0,20 artılı olmasına rağmen günü eksili kapattığına şahit oluyoruz...
cuma günü bir önceki yorumumuzda işlem hacmi yönünden alış eşiğine ulaşıncaya kadar hissenin akşam al ,sabah sat modunda olacağını söylemiştik...normal şartlarda bu şekilde sürecin devam etmesini bekleyebiliriz...ama işin içinde yönetimin alımları var...işte bu olmazsa bu konuda daha net konuşacaktık ama paranın tekniği bozduğunu her borsacı bilir...o yüzden de artık düşer mi yükselir mi bir şey diyemem....ama yönetim müdahale etmediği sürece işlem hacmi düşünceye kadar düşmesini bekliyorum...
sanırım bu konuda tecrübelerimiz haklı çıktı..artık sasa konusunu burada kapatmak istiyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri