Sayfa 190/214 İlkİlk ... 90140180188189190191192200 ... SonSon
Arama sonucu : 1710 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Fazlada şee etmemek lazım, değilmi dayı
    İyiki de fazla şeetmemişim,satarsan her zaman kazanırsın salih abi, binayı satalım

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bazı tahtalar ucuz mu ucuz yalnız unutmayın pazarı gezdiğinizde ucuzunda ucuzu vardır Herkes arkasına yaslanarak yatırım yapmak ister ama bu şartlarda neye kime göre yapıcan , şirket sahipleri bile parayı faizde tutuyor önünü göremiyor çünkü yap hesabını
    Valla hocam, geçende yazdım, CHP kurultayı iptal edip, kemali getirecekler, eğer kemal tükürdüğü nü yalamazsa.

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Valla hocam, geçende yazdım, CHP kurultayı iptal edip, kemali getirecekler, eğer kemal tükürdüğü nü yalamazsa.
    KK gelse ne olacak bu saatten sonra? Bu şekilde gelse oy alabileceğini mi zannediyor? Ben şahsen oy moy vermem KK gelirse.

4. Seyit Yücel
    @SeyitYucel06
    ·
    18s
    ♦ï¸ABD’nin Türkiye Büyükelçisi ve Trump’ın Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack NTV’ye konuşmuş:

��Sykes Picot Anlaşması ve Lozan Anlaşması ile Kürtlere çok aksilik yapıldı.
    ��Suriye’de SDG bizim müttefikimiz, geri çekilmeyeceğiz, SDG’ye baskı yapacak gücümüz de yok.
    ��Suriye’deki (Ahmed Şara tarafı) tüm askeri gruplar birleştikten sonra SDG’nin Suriye ordusu ile entegre edilmesini istiyoruz.
    ��Kürtlerin Kamışlı’da yaptıkları konferansta aldıkları kararlara da karşı çıkmadı ve her tarafın taleplerini karşılıklı müzakerelerde masaya yatırmasını normal görüyorlar.
    ��SDG ileride Suriye ordusu ile entegre edilse bile bağımsız ve başına buyruk bir Kürt gücü olarak kalacak.

https://x.com/SeyitYucel06/status/1929634358035423700

açılım saçılımın nedeni tercümeler doğruysa gerçek hikaye bu adam bilale anlatır gibi anlatmış.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    10505 ilk jetonlar geldi şortingen
    stoploslu oynak ınsıder üzerine piyasa
    gün içi 30-40 puanlık kapatma fırsatı verdi devam dedim.
    yarına bakıcaz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Emeği geçen herkese teşekkürler, son 1 yılın en güzel günüydü, gidip paraları sayalım
    Mertabim gene geç kaldı.
    Neyise
    Kapanış konuşmasını ben yapayım bağri

Alemin löngörlerine tebrikler.
    Başlığı şu anda 7 üye 32 ziyaretçi okumaktadır
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    İyiki de fazla şeetmemişim,satarsan her zaman kazanırsın salih abi, binayı satalım
    Bina lazım o dursun. Bugün pazara gittim hıyar gördüm birine çok benziyordu kim olabilir sence

8. İng ve Morgan Stanley Haziran da faiz indirimi beklemiyormuş hayda

Sayfa 190/214 İlkİlk ... 90140180188189190191192200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •