Bu gaplar nolacak onu bilmem 3,09-3,20 arasý gap diye kalan paraya 3.37 den almaya cesaret edemedim
Bu gaplar nolacak onu bilmem 3,09-3,20 arasý gap diye kalan paraya 3.37 den almaya cesaret edemedim
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
@Borsavizyon 40bin lot duruyomu
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
40 bin dunku trade ana malimin hepsi duruyor 1 lot vermem rakamlari gormeden.benim borsa anlayisima gore bu fiyattan mal vermem ama kisa vade iyi prim yapti 2 gun once alan yuzdesel marj olarak iyi kazandi.bu saatten sonra rakamlari gormeden yorum yapmamak lazim vebal almayalim.
Herkese bol sans
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Son durum
Dohol kilitli tavan
Hurgz tavana 2-3 kademe
Dgzte tavana 8-9 kademe
Bence bu üç hisse de, hem doðan holding hem de doðan medya hürriyet ve doðan gazete Bugün tavan kapatýp yarýn da tavana gidip oralardan yataya sararak satýþ iþleminin somutlaþmasýný bekleyecektir.
Ytd
Cagri fiyatina niye taktiniz anlamadim herif kottan cikmadiktan sonra 2 lira yapsa nolur yapmasa nolur salak miyiz cagriya mal vercez;)
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer Ýmleri