Sayfa 191/1120 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Foreks Haberleri

*yıldırım: Mtv'de yüzde 10'luk bir artış yaptık
    *yıldırım: Bu düzenlemeler harekete geçtiğinde piyasalarda bir canlanma olacak ve vatandaşın birikmiş sorunları ortadan kalkacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*boe/tenreyro, "gbp'nin brexit referandumundan bu yana değer kaybı güzlü enflasyon ve zayıf talep yarattı"
    *boe/tenreyro, "gbp'nin değer kaybının yarattığı baskı önümüzde aylarda azalmaya başlayacak"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*çin, kaldıraç azaltımının ekonomik büyüeye negatif etkisi olmamasını sağlayacak- yetkili

*boe/tenreyro, "ingiltere ekonomisinin brexit'e göre ayarlanması büyük olasılıkla görünüm için en ciddi risk kaynağı"
    *boe/tenreyro, "gbp'de değer kaybının enflasyona etkisini ekim'de tepe yapmasını bekliyorum"
    *boe/tenreyro, "ingiltere'nin ab ile varacağı nihai ticaret anaşması da enflasyonu etkileyebilir"

*boe/tenreyro, "yurt içinde üretimen enflasyona dair ölçümlerin çoğu hedefin altı ile turarlı seviyelerde"
    *boe/tenreyro, "ücretlerde büyüme çok, çok zayıf"
    *boe/tenreyro, "ücretlerdeki büyümede görüyen zayıflık ingiltere piyasasında hala biraz atıl kapasite olduğuna işaret ediyor, ancak bu çok uzun süre devam etmez"

,

*boe/tenreyro, "üretim açığı kapanmaya başladı, teşvikleri kaldırmanın gerekli olacağı noktaya yaklaşıyoruz"
    *boe/tenreyro, "üretim açığı sıfıra yaklaştıkça, önümüzdeki aylarda faiz artırılması yönünde oy kulanma niyetinde olurum"
    *boe/tenreyro, "faiz değişikliğinin zamanlamasında hata maliyetli olabilir"

*almanya'da 2019 vadeli schatz tahvil ihalesinde satış eur3,220 milyar
    *almanya'da 2019 vadeli schatz tahvil ihalesinde ortalama faiz -%0,75 (önceki -%0,72)
    *almanya'da 2019 vadeli schatz tahvil ihalesinde satışın 1,3 katı talep geldi(önceki 1,8)

*boe/tenreyro, "boe, finansal piyasaların brexit müzakerelerine tepkisini etkileyemez"
    *boe/tenreyro, "ppk'nın parasal genişlemenin sona erdirilme zamanlaması konusunda duruşuna katılıyorum"
    *boe/tenreyro, "parasal genişlemenin sona erdirileceği noktadan uzağız"

Sayfa 191/1120 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •