Sayfa 191/366 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
Arama sonucu : 2926 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. bir ilave bilgi de şu olsun, bu adam tahtayı 2.70 lerden 3 üstüne attı, indir kaldır hem tahtayı yapıyor hem çorbasını çıkarıyordu, bence 5 liralara tekrar götürecekken, bu nalet twitterda birkaç üstad ( ! ) fena halde GARFA pompalamaya uçacak kaçacak muhabbetine başladı. bu bizim arkadaş ( ! ) da başladı bunlarla agız dalaşına. bir yandan bu pabucumun üstadları teknik ve temel analiz verileri ile kagıdı pohpohladıkça küçük yatırımcı tahtaya saldırdı, öyle bir hale geldi ki iş, speğin asla satmak istemeyeceği malları bile tahtaya sürdürdüler..e şimdi matematik yani bu işler. bu kadar cok alıcı varsa adam satar düşürür fiyatı aşağıdan gelirse yerine koyar, siz kagıt düştü mahfoldum battım dersiniz, o sattığı miktarın düşen fiyatı kadar KAR eder. satmadıkları için sorun yok, birgün zaten yukarı yapacak onları da orada satacak..bunlar organize işler.

2. şimdi o üstadlardan bir tanesi bilmemne reis mesela, adamdan birsürü de küfür yemiş çekilmiş köşesine, garfa da yanıldım speğin bu kadar karaktersiz olabileceğini düşünemedim diyor. ben de diyorum ki piyasada sadece yaklaşık 7 milyon lot mal olan bir tahtayı bu kadar kuvvetli önerip talep oluşturmak zaten en byük yanılgın senin..o yüzden sürünüyor tahta buralarda hala..

3. genel bir hesabı vardır bu adamların bir tahtayı dolandırıcılığa alet etmeden evvel. halka açık piyasa değerinin 2 katı para, ve en az % 50 si mal ellerinde olur. ondan sonra her türlü satandan alır dolandırırlar, alana satar dolandırırlar. davul ( para ) ve tokmak ( hisse ) ellerindedir. tahtanın babası onlardır. onlarca hesaptan işlemler yaparlar. bu tarz tahtalarda sadece ivmeyi sert yukarı yaptıkları hareketin ortalarında trene binerseniz bir şansınız olabilir. 2.16 -.220 aralığında biriniz gelin 10 bin lot mal alın. asla gitmeyecek tahta. ya siz, ya sizin yerinize başka biri bu lotu geri verecek. başka yolu yok..ama günlere yayarsınız günde bin lotlarla ve farklı aracı kurumlardan sabırla alırsınız, bu kadar net bu ifadelerikullanmam o zaman..ama tek tek lotlar sayılıyor, aracı kurum bazında sayılıyor. şirket yönetimleri mkk dan ortakların lot bilgilerini adresleri açık kimlikleri ile birlikte alabiliyor, önüne excel tablosunu açıp belirli tarih aralıklarında kim ne satmış ne almış izleyebiliyor. speği ile paylaşabiliyor. birnü bakıyorsunuz ki bu tahtada 16.541 lot mal aldığınız günü ertesi aldığınız aracı kurum 20 bin lot artıda iken, bu spek bozuntusu pasifte bir alış kademesine tek emirde tam 16.541 lor alış girebiliyor : ) size mesajı net..ver malımı : ) neyse çok yazılacak şey var ama bir bakıma da hiç yazılacak bişey yok..iyi geceler..

Halka açıklığı yüzde 8 bilerek oraya deyinmedim. Zaten olay burada bitiyor. Tabiki elimizde fazla lot varsa yükseltmez ama evladiyelik almış ve bilirseki o lotlar satılmıyor afedersiniz eşşek gibi yükseltecektir. Önemli olan sabırla oyunda kalmaktır.

5.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Halka açıklığı yüzde 8 bilerek oraya deyinmedim. Zaten olay burada bitiyor. Tabiki elimizde fazla lot varsa yükseltmez ama evladiyelik almış ve bilirseki o lotlar satılmıyor afedersiniz eşşek gibi yükseltecektir. Önemli olan sabırla oyunda kalmaktır.
    o sabrı BUSECAN hanıma diliyoruz o halde : )

6. teft34 yazılarınızın tamamını okudum, çok şey öğrendim, eksik olmayın, sabırlı olmaya çalışıyorum zaten 10 aydır sabırla bekliyorum ama bu olay artık çok saçma hale geldi, bu kadar çok istiyorsa malını bizden yükseltsin verelim meraklısı değil hiç kimse bu adi hissenin hemen verelim öyle kâr filan da istemiyor artık hiç kimse, maliyetine gelen 1 saniye durmaz burada, alsın o mallarını.... anladınız siz onu [ emoji53]

7. dün crdfa devre kesince bunuda gedik çekti yukarı sonra alıcı gelmeğince bastı aldıklarını dünkü yükseliş bundan ibaretti

8. Artık bu hisse için değişime ve habere ihtiyaç var. Yeni sahibi Bbva çatısı altına alıp isim değişikliğine gitseler bir ivme kazanabilir.uzak ihtimal de olsa bedelsiz... ytd..

Sayfa 191/366 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •