Sayfa 191/606 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
Arama sonucu : 4843 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Şöyle yapalım o gün elinde hisse bulunanlar yani satmamis olanlar genel kurula gidelim birer pankart hazırlayalım
    "SPEK AMCA BIZI EZME " Yazılı bunu yönetim kurulu karşısında açalım başka bir çözüm göremedim .

2. Eczyt defter değeri 27 lira yazılmış ayrıca pd/dd 52/27 den 1.95 ayrıca geçen yıl 75 milyon kar bu yıl 135 milyon karı var kar oranları da sanki tutuyor bizimle oransal olarak 2017 daha da fazla şimdi ecilc neden defter değeri 7.7 nin altinda
    da eczyt 1.95 katı fazla

"SPEK AMCA BIZI EZME "

3. '' Yukarıdaki tabloda da görüldüğü üzere, 9.947.927 TL (31 Aralık 2019: 8.105.278 TL) tutarındaki
    Eczacıbaşı Holding’in makul değeri esas alınarak; bu değerin, Şirket’in %37,28 payı ile çarpılması
    sonucunda hesaplanan 3.708.691 TL (31 Aralık 2019: 3.021.732 TL) tutarına, Şirket ile Eczacıbaşı Holding
    arasındaki karşılıklı iştirakin etkisi olan 1.434.559 TL’nin (31 Aralık 2019: 1.168.837 TL) eklenmesi suretiyle
    5.143.250 TL (31 Aralık 2019: 4.190.569 TL) tutarındaki azınlık iskontosu öncesi makul değer hesaplanmıştır.
    Bu değerden %20 (2019: %20) oranındaki azınlık iskontosu düşülerek konsolide finansal tablolarda yer alan
    4.114.600 TL (31 Aralık 2019: 3.352.455 TL) tutarındaki makul değere ulaşılmıştır. ''

Ecilc faaliyet raporu sayfa 122
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/913639
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Mevcut durum şu; yaklaşık 1 yıllık devam eden yükselen kanalın dışına çıktı. Daha öncede 2 defa böyle ciddi kanal dışına çıktığında (Mart ve mayıs 2020) çok sert yukarı toplamıştı ve ağar aksakta olsa yükselen kanala geri dönmüştü.Şimdi olması gereken şu; en son Perşembe ve Cuma günü dakikalık ve saatlikte bollinger ve bulut dibe değip (6.93) yukarıya kesti. Önümüzdeki hafta piyasada çok olumsuzluk olmassa ben yukarıya sert hareketle uzun birkaç yeşil mum yakarak yükselen kanala geri dönmesini bekliyorum. Ardında 8.40 ve üzeri tutanabilirse bir miktar yataya sarar ve piyasanın durumuna göre 9.06'lık tarihi zirvesini dener. Kötü senaryoyu düşünmek istemiyorum oda BİST'in dış kaynaklı maruz kalacağı olumsuz senaryolar. Şahsen bist yatay gitse bile bizim için olumlu olcağını değerlendiriyorum. Umarım yanılmam YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Şöyle yapalım o gün elinde hisse bulunanlar yani satmamis olanlar genel kurula gidelim birer pankart hazırlayalım
    "SPEK AMCA BIZI EZME " Yazılı bunu yönetim kurulu karşısında açalım başka bir çözüm göremedim .
    Burası kilise mi, Havra mı? British bey de, faaliyet raporundan bazı pasajlar almış, ben yabancı dil bilmem, sen söyle kısaca iyi mi, kötü mü? Hoş iyi de kötü de olsa , hisse kafasına göre takılır. Buralara yazı yazmaya mecbur değilsiniz.
    Haddini aşan, zıddına döner.

6.  Alıntı Originally Posted by BABA Yazıyı Oku
    Burası kilise mi, Havra mı? British bey de, faaliyet raporundan bazı pasajlar almış, ben yabancı dil bilmem, sen söyle kısaca iyi mi, kötü mü? Hoş iyi de kötü de olsa , hisse kafasına göre takılır. Buralara yazı yazmaya mecbur değilsiniz.
    Dayı sana ne oluyor , buranın kahyası sen misin kimin yazacağına yazmayacagina nasıl yazacağına sen mi karar veriyorsun , hoşuna gitmezse okuma, yoksa işine gelmiyor mu , havrayi kiliseyi nereden karıştırdın işin içine , akşam akşam, arpa suyunu fazla mı kacirdin .Yeminle bir şey anladıysam yazdığından .
    Saygılar .

7.  Alıntı Originally Posted by BABA Yazıyı Oku
    Anlayana yeterli bilgi var. Yallah investinge.

8. Çok küçük yatırımcı var ve düştükçe daha çok olacak gibi..
    Yatırım tavsiyesi asla ve katiyen olamaz

Sayfa 191/606 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •