Originally Posted by melihsah ABD verileri iyi gelmiş üstad Bugun bir ekonomist 2300 den bahsediyordu kisa vadeli hedef
Originally Posted by Webster Sanki sira gumusculerde Heryerde gumus konusuluyorda 😀😀🤗 Originally Posted by onur1064 onemli olan herkesin konusmadigi zaman konusmakti 😎 Originally Posted by Webster Herkes konusmaya basladiysa sicis yakindir Gumus eksi 4.5 Akis devam edecek gibi
Originally Posted by Webster Bence bist ucacak onun duzeltmesiydi bu ben boyle dusunuyorum ustadim Ytd Demisim demi? Kardeslerim Bu foruma ahmet gelir mehmet gelir hatice gider Ama bir Webster kolay yetismez Ben sizler icin varim Syg
Originally Posted by onur1064 https://hizliresim.com/N**Nnu iyi inceleyin Arslanim linki yenile acilmiyor
Originally Posted by myfinans Dolar şelale olup çöküyor.7,29'dan 7,21'e çakıldı. ABD endeksler iyi Gece VİOP artıda İçimden bir ses yarın olumlu olacak diyor. Töbe töbe Kendimden korktum şimdi
Yalniz emmimin sebepsiz yokolusu tadimi kaciriyor...moral motivasyon sifir Verimli olamiyorum Emmi okuyorsan don lutfen Ciragin Dr.Webster
Originally Posted by myfinans Töbe töbe Kendimden korktum şimdi Ustad bu olmadi bak Bizim gyolarin ucusu durur sanki
Bugun 100k alik aselsan almadigima bin pismanim bin
Forum Rules
Yer İmleri