Sayfa 191/1003 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Alıntı Originally Posted by eusebio Yazıyı Oku
    İlave olarak, fonun son dönemde kötü gittiğine dair, çözülmesi gereken bir sorun olduğuna, çözüm yollarına dair ne sunucu, ne genel müdür bir ifade kullanmadı. tam tersine "yıldız fonlarından" bahsettiler, "her şey ne de güzel" kabulü içinde.
    gbc Ağustos tan bu yana biriktirmişim...el elde baş başta...tahammül sıfıra yakın
    Elimdeki en kötü getirisi olan fon...
    eıb bile + 6% getirmiş...
    Daha ne kadar beklemeliyim ya da beklenmeli kafa karışık

2. Son rapora göre MAC içinde yaklaşık %10 Celha var.
    Bunun üzerine hisseyi inceledim. Geçen gün %151 bedelli açıklamış. Bu saat itibariyle alıcı ve satıcı miktarı 9-10 bin TL arası.
    Takasa gelince 1. sırada yatırım fonları 1,5 milyon lot. Tamamı MAC gibi. Yıllık getirisi %200
    Alışların hangi fiyatlardan olduğunu bilmiyorum ama durum gerçekten iyi değil. Fon istese de çok düşürmeden satamaz.
    Ayrıca ekstra ciddi para yatırılmalı.
    Bedelli hissede ve fonda ciddi baskı oluşturacağı için ben sattım. Burası BİST. (Daha dikkatli olmalı idiler)
    Uzun vadede belki iyi olur ama ben bizim borsada uzun vadeye inanmıyorum (Bakınız: 30 hissenin çoğunun dolar bazlı grafikleri)
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by rasit Yazıyı Oku
    Son rapora göre MAC içinde yaklaşık %10 Celha var.
    Bunun üzerine hisseyi inceledim. Geçen gün %151 bedelli açıklamış. Bu saat itibariyle alıcı ve satıcı miktarı 9-10 bin TL arası.
    Takasa gelince 1. sırada yatırım fonları 1,5 milyon lot. Tamamı MAC gibi. Yıllık getirisi %200
    Alışların hangi fiyatlardan olduğunu bilmiyorum ama durum gerçekten iyi değil. Fon istese de çok düşürmeden satamaz.
    Ayrıca ekstra ciddi para yatırılmalı.
    Bedelli hissede ve fonda ciddi baskı oluşturacağı için ben sattım. Burası BİST. (Daha dikkatli olmalı idiler)
    Uzun vadede belki iyi olur ama ben bizim borsada uzun vadeye inanmıyorum (Bakınız: 30 hissenin çoğunun dolar bazlı grafikleri)
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Bedelli neden baskı oluştursun? Celhayı satma nedeni SPK kuralları olabilir. Fazla değerlendiği için fondaki oranı çok artmış olabilir.

Çelha ne kadarlık şirket ki baskı oluştursun? SPK izin verse fon tüm şirketi zaten alabilir. SAHOL, GARAN var fonda. Oradan biraz hisse satip rahatlıkla katılabilir bence bedelliye.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

4.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    gbc Ağustos tan bu yana biriktirmişim...el elde baş başta...tahammül sıfıra yakın
    Elimdeki en kötü getirisi olan fon...
    eıb bile + 6% getirmiş...
    Daha ne kadar beklemeliyim ya da beklenmeli kafa karışık
    Maalesef bende de durum aynı. Ağustos’tan beri elimde taşıyorum. Ara ara takviye de yaptım ama maalesef portföydeki tek zarar yazan fonum GBC oldu. Sabırla taşımaya devam edeceğim.

5. Merhaba arkadaşlar,forumda yeni olsam da arka planda yazılanları takip ediyordum.Çok değerli paylaşımlarınız için öncelikli teşekkürler.Ben de fonlarımın yanına bir miktar hedge amaçlı eurobond almak istedim ama bu konu hakkında da çok bilgiye sahip değilim.Ne zamanlar eurobond alınır-satılır bilmediğim için fonunu almaya karar verdim ve Cuma günü bir miktar DBH aldım.Bu konu ve DBH hakkında Sizin yorumlarınız da öğrenmek isterim.

6.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Bedelli neden baskı oluştursun? Celhayı satma nedeni SPK kuralları olabilir. Fazla değerlendiği için fondaki oranı çok artmış olabilir.

Çelha ne kadarlık şirket ki baskı oluştursun? SPK izin verse fon tüm şirketi zaten alabilir. SAHOL, GARAN var fonda. Oradan biraz hisse satip rahatlıkla katılabilir bence bedelliye.
    hissede satabilir, ruchan da satabilir. Bu geçişi herhalde Haydar Acun gibi piyasanın duayenlerinden biri rahatlıkla başarabilir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by Eragon61 Yazıyı Oku
    Arkadaş 400k Tkf + 350k Mac + 250k Nnf alım emrini tek sefer olarak girmiş.Oph ben almadım diye girmemiş. Yorum yapan herkeze teşekkür ediyor.
    tek seferde yapmak için bencede çok büyük bir rakam. Hsyf lere bu şekilde giriş oldukça riskli olmuş. Bence örneğin abd piyasalarında düzeltme başlarsa buraya da mutlaka yansıması olur ve hergün portföy takibi yapacaksa canı sıkılabilir. Ha ben 1-2 yıl hiç portföye bakmam diyorsa olabilir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by Venz Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar,forumda yeni olsam da arka planda yazılanları takip ediyordum.Çok değerli paylaşımlarınız için öncelikli teşekkürler.Ben de fonlarımın yanına bir miktar hedge amaçlı eurobond almak istedim ama bu konu hakkında da çok bilgiye sahip değilim.Ne zamanlar eurobond alınır-satılır bilmediğim için fonunu almaya karar verdim ve Cuma günü bir miktar DBH aldım.Bu konu ve DBH hakkında Sizin yorumlarınız da öğrenmek isterim.
    dolar almış gibi düşünün + faiz

Sayfa 191/1003 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •