Sayfa 191/1002 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Osmanli portfoyun birinci degisken ve ikinci degiskeninden birini sececegim ben de. Osd gecici park halim benim de.

2. Arkadaşlar, ABD ve Avrupa başta olmak üzere yabancı fonların getirilerini inceleyebileceğim bir site var mı bizim tefas gibi?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Arkadaşlar ben işcep'ten hisse alım-satımı yapabilmek için iş bankasında bir "yatırımcı uygunluk testi" diye hatırladığım bir test doldurmuştum.

Sadece fon (yerli yabancı hisse fon, altın fonu, döviz fonu vb) almak isteyen kişiler de böyle bir test doldurması gerekiyor mu acaba, bilgisi olanlar paylaşabilirse sevinirim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben işcep'ten hisse alım-satımı yapabilmek için iş bankasında bir "yatırımcı uygunluk testi" diye hatırladığım bir test doldurmuştum.

Sadece fon (yerli yabancı hisse fon, altın fonu, döviz fonu vb) almak isteyen kişiler de böyle bir test doldurması gerekiyor mu acaba, bilgisi olanlar paylaşabilirse sevinirim...
    ben o testi yapmadan fon aldığımı hatırlıyorum, hisse senedi hesabım yoktu.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by magus Yazıyı Oku
    ben o testi yapmadan fon aldığımı hatırlıyorum, hisse senedi hesabım yoktu.
    Hisse fonu alabildiniz değil mi?

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hisse fonu alabildiniz değil mi?
    evet alabildim, herhangi bir sorun çıkarmadı hiç.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by magus Yazıyı Oku
    evet alabildim, herhangi bir sorun çıkarmadı hiç.
    Tamam, teşekkür ederim...

8.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Uzun süredir elimde tutmakta olduğum GBC fonu ile bugün ayrilmaya karar verdim. Maalesef çok da aktif yönetilmeyen bir fon izlenimi uyadirdi bende. Kasim ayindaki o sert düşüsten bur turlu kafasini yukariya kaldiramadi, grafiklerde de acikca gorulebiliyor.

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Nacizane ben de GBC'nin vakti geliyor diye düşünmeye başladım. Zaten altın ağırlığı malum, altının da zamanı geliyor gibi, yaz dönemi altın ve GBC dönemi olabilir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ben de bu fon için ayırdığım paranın 1/10'u ile her gün alım periyodundayım 3-4 gündür, 10 işgünü içerisinde tamamlamayı düşünüyorum.
    Bende 140 - 150 gundur tasiyorum neredeyse. GBC fonunun hesaplama isini cozemedim. Ertesi gun ne getirecegini kestiremiyorum bir turlu. Fon izahnamesinde hesaplamalarda saat 4 ile 5 arasi kistas alinir diyor. Fakat iceriginin cogu amerikada islem goruyor, amerika piyasasi 4 30 da aciliyor. Fona dusus oldugu zaman biraz daha giris yapacagim bi turlu hesabi tutturamadim.

Sayfa 191/1002 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •