Osmanli portfoyun birinci degisken ve ikinci degiskeninden birini sececegim ben de. Osd gecici park halim benim de.
Osmanli portfoyun birinci degisken ve ikinci degiskeninden birini sececegim ben de. Osd gecici park halim benim de.
Arkadaşlar, ABD ve Avrupa başta olmak üzere yabancı fonların getirilerini inceleyebileceğim bir site var mı bizim tefas gibi?
Arkadaşlar ben işcep'ten hisse alım-satımı yapabilmek için iş bankasında bir "yatırımcı uygunluk testi" diye hatırladığım bir test doldurmuştum.
Sadece fon (yerli yabancı hisse fon, altın fonu, döviz fonu vb) almak isteyen kişiler de böyle bir test doldurması gerekiyor mu acaba, bilgisi olanlar paylaşabilirse sevinirim...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bende 140 - 150 gundur tasiyorum neredeyse. GBC fonunun hesaplama isini cozemedim. Ertesi gun ne getirecegini kestiremiyorum bir turlu. Fon izahnamesinde hesaplamalarda saat 4 ile 5 arasi kistas alinir diyor. Fakat iceriginin cogu amerikada islem goruyor, amerika piyasasi 4 30 da aciliyor. Fona dusus oldugu zaman biraz daha giris yapacagim bi turlu hesabi tutturamadim.
Yer İmleri