170 leri destek yapamadık bir türlü.becerebilenlere tam bir trade günüydü kağıtlarda
170 leri destek yapamadık bir türlü.becerebilenlere tam bir trade günüydü kağıtlarda
Galiba yine endeks ile ters koralasyonu yaşamışız...endeks yüzde 2.5 çıkmış ..neyse hayırlısı diyelim..buna şükredelim...aza razı olmayan çoktan mahrum kalirmis....önemli olan hedefe ulaşmaktır..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
KAP: CWENE [ ] CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Yeni İş İlişkisi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1159272
Dosyalar:
Yeni İş İlişkisi 2023-06-15
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği Müşteri (Customer)
Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı DBE Elektrik Mühendislik Proje ve Danışmanlık A.Ş.
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı -
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı -
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih 2023-06-15
Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları -
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi 2023 ilk çeyrek hasılatına oranla yaklaşık %8 olumlu etki
Açıklamalar
Açıklama Şirketimiz ile müşterimiz DBE Elektrik Mühendislik Proje ve Danışmanlık A.Ş. arasında, 545 Wp güneş paneli ürünü için toplamda KDV Hariç 5.251.031,41 USD (BeşmilyonikiyüzellibirbinotuzbirAmerikanDolarıkır kbircent) tutarlı ürün satışı konusunda anlaşma sağlanmıştır. Ürün satışına ilişkin toplam bedelin yaklaşık 1.858.865,12 USD (BirmilyonsekizyüzellisekizbinsekizyüzaltmışbeşAme rikandolarıonikicent) tutarındaki kısmı tahsil edilmiştir. Söz konusu ürünlerin teslimatının 2023 yılının 4. çeyreği içerisinde tamamlanması planlanlanmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Hah şöyle yağdır aww
Güzel kap...sektörde sürekli supriz kap potansiyeli var..bu gün 175 e kadar maliyetli bir yol açıldı...yarın bu maliyetli kısmı çabuk geçer diye düşünüyorum...177 deki direnci zirlayacagiz...temenni ediyorum ki geçelim ve 180 lervile tanışalım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Güzel.. Fiyata günlük takılmayın. Potansiyeli fazla. Alıp "kademeli olarak" kenara koyulabilir bir hisse...Bu kadar sektörel gelişim ve yatırım varken çok üzmez yatırımcısını...
Europower ile beraber bunu kademeli almaya başladım. Min.1 sene vade ile. Sonrasına bakarız tekrar
günaydın herkese bol kazançlar...
bugün önemli konusu bankofun günlükçü gibi takılması olayı 14 ve 15. de mal aldı bakalım 14 dundeki malı virmanlayacak mı yoksa bugün satacak mı?
eğer satacaksa halk yatırım işi biliyor bugün destek kısmında halk yatırım satan kısım bankof olabilir bakalım.
umarım ikiside olmaz bankof malları citiye ya da başka bir yere virmanlar![]()
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
halk tertemiz alıyor bankof satışta yok ama artık ky diyelim mal veriyor veren verse de bari kurtulsa..
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri