Sayfa 191/657 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
Arama sonucu : 5249 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Tupras temettü alacaz daha ya...dur biraz yerinde ..Daha erken...[emoji2]

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Arkadaşlar psikolojik olarak sorunlu adamlarla tartışmak yersiz..Bloklayın gitsin.. Defalarca yazdım bunların kendilerine faydası yok...Zaman kaybı...Ford orta ve uv vadede kimseyı uzmez. Temettü var,yönetim iyi..vs...tek sorun beklemek.

3.  Alıntı Originally Posted by Abram Yazıyı Oku
    Tborg ve bim konusunda sizin kadar olumlu görüşlerim yok tabi şahsi düşüncelerim sadece beni bağlar acikcasi ben temel analizciyim . Temel analiz olarak bahsettiklerinizi neye göre ucuz buldunuz bilemiyorum ancak benim kriterlerime göre hem ciro bazli hem karlilik bazli ucuzluk ararim bu iki şirket acisindan sektöründeki diğer şirketlerle ciro bazli olarak bakinca benim kriterlerimi karsilamiyor, tabi kişiden kişiye analizler değişir. Otomotivde froto toaso ve ttrak hepsinden trade ettim ve otomotiv sektörü bana çok iyi kazandirdi o nedenle otomotivden çikmak istemiyorum. Toaso da temel olarak iyi bulsamda froto da iyi , frotonun ihracat ayaginin olmasi ve elektrik dönüşümünü tamamlamiş olmasi sebebiyle tercihimi frotodan yana kullandim. 2 kere 300 den toasodan cikip frotoya girdim iyikide yapmişim. Froto sert yükselirse yada toaso düşerse gene zaman zaman geçişler yapabilirim hisselere bağimliliğim yoktur benim için önemli olan şirket döngüleri + ucuzluk ve son olarak teknik analiz ama aslolan temel benim için. Frotonun yenilenmiş fabrikalarinida bayagi teknolojik buluyorum + elektrik dönüşümünüzde tamamlamiş hoşuma gidiyor o acidan. Ama tabi froto benim yatirimimin sadece onda birini tutuyor portföyümün yüzde 10 u . Tabiki yazdiklarim şahsi görüşlerim yatirim tavsiyesi değildir. Hayirlisi olsun.
    ucuz bulduğuma dair tek kelam etmedim ki dostum çalışma tarzlarını beğendiğimi belirttim bim ve tborg için..
    Son düzenleme : logologo; 05-09-2024 saat: 22:39.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar psikolojik olarak sorunlu adamlarla tartışmak yersiz..Bloklayın gitsin.. Defalarca yazdım bunların kendilerine faydası yok...Zaman kaybı...Ford orta ve uv vadede kimseyı uzmez. Temettü var,yönetim iyi..vs...tek sorun beklemek.

imza logologo :D

YA BUNLAR GÜNLÜKÇÜ 2-3 HAFTADAN FAZLA HİSSE TUTMAZLAR UV LERE SALLAYIP DURUYORLAR BOŞ YAPIYORLAR NE ANLASINLAR
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

5. KIRMAYALIM DÖKMEYELİM KY OLARAK saçma sapan şeyler için dalaşmaya gerek yok görüşlerimiz farklı OLABİLİR SONUÇTA HERKESİN TUTTUĞU KENDİNE :D KY OLARAK HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ.... lakin SON SÖZÜ FORD SÖYLER HER ZAMAN... :D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
     Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    imza logologo :D

YA BUNLAR GÜNLÜKÇÜ 2-3 HAFTADAN FAZLA HİSSE TUTMAZLAR UV LERE SALLAYIP DURUYORLAR BOŞ YAPIYORLAR NE ANLASINLAR
    [emoji3][emoji3][emoji3]

7.  Alıntı Originally Posted by Abram Yazıyı Oku
    Tborg ve bim konusunda sizin kadar olumlu görüşlerim yok tabi şahsi düşüncelerim sadece beni bağlar acikcasi ben temel analizciyim . Temel analiz olarak bahsettiklerinizi neye göre ucuz buldunuz bilemiyorum ancak benim kriterlerime göre hem ciro bazli hem karlilik bazli ucuzluk ararim bu iki şirket acisindan sektöründeki diğer şirketlerle ciro bazli olarak bakinca benim kriterlerimi karsilamiyor, tabi kişiden kişiye analizler değişir. Otomotivde froto toaso ve ttrak hepsinden trade ettim ve otomotiv sektörü bana çok iyi kazandirdi o nedenle otomotivden çikmak istemiyorum. Toaso da temel olarak iyi bulsamda froto da iyi , frotonun ihracat ayaginin olmasi ve elektrik dönüşümünü tamamlamiş olmasi sebebiyle tercihimi frotodan yana kullandim. 2 kere 300 den toasodan cikip frotoya girdim iyikide yapmişim. Froto sert yükselirse yada toaso düşerse gene zaman zaman geçişler yapabilirim hisselere bağimliliğim yoktur benim için önemli olan şirket döngüleri + ucuzluk ve son olarak teknik analiz ama aslolan temel benim için. Frotonun yenilenmiş fabrikalarinida bayagi teknolojik buluyorum + elektrik dönüşümünüzde tamamlamiş hoşuma gidiyor o acidan. Ama tabi froto benim yatirimimin sadece onda birini tutuyor portföyümün yüzde 10 u . Tabiki yazdiklarim şahsi görüşlerim yatirim tavsiyesi değildir. Hayirlisi olsun.
    ucuz demedim ki dostum sadece beğendiğimi söyledim daha başarılı bulduğumu söyledim bir temelci olarak bana göre şu anki veri,elrine göre tborg ederinde duruyor BİM yüzde 15-20 kadar primli bence tahmini değerlememdir yatırım tavsiyesi değildir iyi olmanın bir bedeli bu ederinde ya da pahalı olmak enflasyonist ortamda tabi değerleme yapmak da zor yatırım getirisi vs hesaba katmak güvenlik marjını geniş tutmak falann gerekiyor en azından olmadı dolar bazlı bakamak gerek

Last edited by logologo; Bugün at 22:38.

8. bana göre bu koşullarda ford 2. temettü vermese tupras da temettü vermese daha iyi olur, temettüyü karşılamakta zorlanıyor her ikisi de ve bu durum fiyatlanmaları güdük bırakıyor temettü vereceğine fiyat gitsin daha iyi ytd

Sayfa 191/657 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •